Duplot használó anyukák! Milyen történeteket lehet eljátszani, ha van egy farmos készletünk (5649) és egy tűzoltóautónk (4977)?
Figyelt kérdés
Légyszi, segítsetek, mert kezdek kifogyni az ötletekből!
Ilyenekre gondolok, hogy:
- kigyulladt a farm, s jönnek a tűzoltók eloltani a tüzet
- a cica/kisfiú felmászott a ház tetejére és nem tud lejönni, ki kell hívni a létrás tűzoltóautót
- kiszabadultak a karámból az állatok, s a farmer a kutyus segítségével visszatereli őket
- állatetetés a farmon
- szénabálák hazaszállítása a mezőről és felhúzása a szénapadlásra
2010. dec. 31. 14:00
2/5 A kérdező kommentje:
Két éves.
2010. dec. 31. 14:15
3/5 anonim válasza:
Tűtoltó Sam mese, abból rengeteg ötletet meríthetsz.Az én picim előszőr rombolt, én építettem, utána ő is rakosgatta a kockákat, mostmár egyedül eljátsza a történeteket.Szerintem a lego az egyik legkreatívabb játék.Jó MÓKÁZÁST!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Megtalálom esetleg valahol a neten ezeket a meséket?
2010. dec. 31. 14:29
5/5 A kérdező kommentje:
Mármint nem filmként, hanem írott szövegként.
2010. dec. 31. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!