Mit tennétek, ha a védőnő kibeszélné a gyereketeket a hátatok mögött másnak? (fejlettségi állapotát tekintve pl. )
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 13:12
1/3 anonim válasza:
hát nem örülnék, és finoman számon is kérném rajta, de csak akkor ha vmi olyasmit árult el, amit én nagyon nem szerettem volna ha mások megtudják. egyébként nem érdekelne, csak utána vsz hűvösebb lennék vele és nem mondanák el neki csak amit feltétlen muszáj.
2 éves kislány édesanyja
2/3 anonim válasza:
Határozottan megkérném, hogy ezt még egyszer ne tegye!
3/3 anonim válasza:
Mivel azt írtad,hogy "kibeszélné",ebből arra következtetek,hogy olyan információkat mondott el másoknak ,illetve úgy tálalta,hogy az számodra sértő,kellemetlen volt.
A gyerekeimet nem hagyom én sem kitenni ilyesminek,mindenképpen szóvá tenném,hogy mennyire erős hangvételben az attól függ,hogy mit és hogyan adott mások tudtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!