Más ovis kisfia is "rákattant" ezekre az idióta mesékre?
Amíg nem járt oviba a gyerek, addig nem nézte a cartoonon levő jobbnál jobb meséket, de azóta sajnos ha mesét néz, akkor csak ezeket akarja. Robotboy és társai.
Még a Scooby a legnormálisabb köztük. Eleinte csak ezt nézhette, de most már a többit is. Tiszta cikinek érzem amikor az oviban lehúzom a gyerek előtt ezeket a meséket, és a társai meg megjelennek ezekkel az idióta figurákkal.
Az anyukák meg csak mosolyognak rajta.
Nem akarom burokban tartani, de még korainak érzem ezt a sok agressziót.
Szerintetek is eltúlzom a dolgot?
hülye aggódós kis fasz
h lehet ien gyépés 1 szülő
istenem
én anyámék soha nem voltak ien tahók velem
ja és én pontoztam le minddenkit
ti low g..ik
Nos... a fiam elsős.Van egy kisfiú az osztályában akinek az Anyukája pont ilyen aggódó mint te.Megválogatja a meséket,és így a legdurvább mese amit a gyereke látott az a Tomas a gőzmozdony.../A lánya 10 éves,karácsonyra már izgatottan várja a Jézuska NÉNIT,fura család..../
Ez az Anyuka nem érti,hogy miért nem barátkozik a fiával egyik gyerek sem.Míg látja,hogy az enyém igen nagy társasági életet él.
Kérdeztem a fiam,hogy miért nem barátkozol vele is?Azt mondja azért mert vele nincs közös témánk.Egyébbként ezt tudja az Anyuka is,mert volt már köztünk erről szó,amikor rettenetesen akarta a fiamat barátnak,de akkor,és azóta is meg van győződve az igazáról,hogy semmi "menő"mesét nem enged a gyerkőcnek.Sőt bírált engem,hogy ne engedjem ezeket a meséket Én sem.No persze...
Tájékozódj ezekről a mesékről,hagyd nézni a gyereked,egy kicsit,mert nem fogadja be a közösség,ha nem tud hozzászólni a közös témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!