Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más ovis kisfia is "rákattant"...

Más ovis kisfia is "rákattant" ezekre az idióta mesékre?

Figyelt kérdés

Amíg nem járt oviba a gyerek, addig nem nézte a cartoonon levő jobbnál jobb meséket, de azóta sajnos ha mesét néz, akkor csak ezeket akarja. Robotboy és társai.

Még a Scooby a legnormálisabb köztük. Eleinte csak ezt nézhette, de most már a többit is. Tiszta cikinek érzem amikor az oviban lehúzom a gyerek előtt ezeket a meséket, és a társai meg megjelennek ezekkel az idióta figurákkal.

Az anyukák meg csak mosolyognak rajta.

Nem akarom burokban tartani, de még korainak érzem ezt a sok agressziót.

Szerintetek is eltúlzom a dolgot?

2009. jan. 26. 20:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%

hülye aggódós kis fasz

h lehet ien gyépés 1 szülő

istenem

én anyámék soha nem voltak ien tahók velem

ja és én pontoztam le minddenkit

ti low g..ik

2009. okt. 26. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Nos... a fiam elsős.Van egy kisfiú az osztályában akinek az Anyukája pont ilyen aggódó mint te.Megválogatja a meséket,és így a legdurvább mese amit a gyereke látott az a Tomas a gőzmozdony.../A lánya 10 éves,karácsonyra már izgatottan várja a Jézuska NÉNIT,fura család..../

Ez az Anyuka nem érti,hogy miért nem barátkozik a fiával egyik gyerek sem.Míg látja,hogy az enyém igen nagy társasági életet él.

Kérdeztem a fiam,hogy miért nem barátkozol vele is?Azt mondja azért mert vele nincs közös témánk.Egyébbként ezt tudja az Anyuka is,mert volt már köztünk erről szó,amikor rettenetesen akarta a fiamat barátnak,de akkor,és azóta is meg van győződve az igazáról,hogy semmi "menő"mesét nem enged a gyerkőcnek.Sőt bírált engem,hogy ne engedjem ezeket a meséket Én sem.No persze...

Tájékozódj ezekről a mesékről,hagyd nézni a gyereked,egy kicsit,mert nem fogadja be a közösség,ha nem tud hozzászólni a közös témához.

2009. nov. 23. 14:26
 13/13 anonim válasza:
Tényleg nagyon idióta mesék vannak manapság! Én múlthéten láttam egyet, amiben úgy beszéltek mint egy idióta debil, a másik meg az, hogy olyan poénok voltak benne, amit egy gyerek még nem is ért! Én 20 évesen értettem, de mondjuk egy 13 éves sem értette volna még, pláne nem egy kisgyerek! Ha továbbra is ilyen meséket csinálnak, és ez jobban elfajul, akkor én esküszöm inkább South Parkot fogok nézetni a gyerekemmel. Az legalább a valóságot mutatja/fikázza!:-)
2011. júl. 7. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!