Mit tegyek, ha 21 hónapos 12.5 kg-os kisfiam minden pelenkát átáztat másfél-2 óra alatt?
Eddig próbáltuk: Libero 4, 5, Tesco 4, 5, Pampers Active Baby 4+, 5 és most fogjuk a bugyipelenkát a Pamperstől. Ahogy jön-megy, ha nekinyomódik a pisinek a testsúlya, átázik egész ruháig a pelenka. Ez igy nagyon drága mulatság másfél-2 óránként cserélni...
Inni kb 1-másfél liter folyadékot iszik egy nap tejestül. Éjjel nem ázik el a pelusban.

Az én kisfiam most lesz 20 hónapos.
Már nagyon sok féle pelust kipróbáltunk.
Mi nyáron voltunk úgy,hogy szinte mindegyik pelenka átázott többek közt a 6-os libero is.
Szeptembertől használjuk a Happy bella pelus 5-ös méretét.Mindig a tescóba vesszük akkor mikor leértékelés van.Szuper pelenka.A legjobb.Most 13 kiló a fiam.Soha semmi gond nem volt ezzel a pelussal.11 órát van rajta éjszaka és tökéletesen tartja a pisit.
Napközben pedig 4 pelus megy el.
Mi is használtunk a 20 hónap alatt mindenféle pelust.
Kezdtünk a libero 2-es sel ezt kaptunk a kórházba.Mikor hazajöttünk akkor huggies 2-es és fixies pelust használtunk.Majd ahogy növekedtünk úgy pelust is váltottunk.A fixies pelusnak a 3-as méretét is hordtuk.Majd jött a libero 4-es mérete, de még a régi fajta amin csillagok voltak.(Sokkal jobb minőség volt mint a mostani).Majd a Dm-es dobozos babylove pelenka 3-as 4-es mérete.Ezt a 4-es babylove pelust nagyon sokáig használtuk.Használtuk a pampers 5-ös pelust is egy ideig.Majd jött nyár a nagy meleg.Váltottunk bugyipelenkára libero 5-ös és 6-os bugyipelus.Pampers bugyipelust,ezeket nem használtuk sokáig mert tényleg nagyon sok fogyott és nagyon drága pelenkák.
Nyáron nekem sokszor volt gondom a pelusokkal.Az éjszakát egyik sem bírta.Úgy döntöttem kipróbálok valami teljesen más márkát.És milyen jól döntöttem.Azóta csak a happy bellát használjuk.

Kicsit hosszú lett bocsi.
B U É K neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!