Mit tegyek, ha 21 hónapos 12.5 kg-os kisfiam minden pelenkát átáztat másfél-2 óra alatt?
Eddig próbáltuk: Libero 4, 5, Tesco 4, 5, Pampers Active Baby 4+, 5 és most fogjuk a bugyipelenkát a Pamperstől. Ahogy jön-megy, ha nekinyomódik a pisinek a testsúlya, átázik egész ruháig a pelenka. Ez igy nagyon drága mulatság másfél-2 óránként cserélni...
Inni kb 1-másfél liter folyadékot iszik egy nap tejestül. Éjjel nem ázik el a pelusban.

6-os libero?
12,5 kg-ra már kell akkora.

nagyobb méret
az én kislányom 13 kg 20 hós, de még bőven elég a 4-es liberó max 3 db megy el belőle egy nap, bár ő már kéretzkedik wc-re :-)

A fiamnak már fél éve 6-os liberot használunk. Sosem volt baleset azóta.
Most 13kg.
Csodákra képes az eggyel nagyobb pelenka.

Mi is kipróbáltuk az eggyel nagyobb pelenkát, de nekünk sajnos nem jött be egyik fajta sem. A Pampers premium care bírta a legkevesebb ideig. Úgyhogy arra jutottam hogy akkor jövök ki a legjobban ha a legolcsóbbat használjuk (Tesco kék) 2700 Ft 56 db kb 1,5 csomag kell egy hónapra. Szóval ezt vesszük, minek adjak ki 2-3x ennyit pelenkára ha az is ugyanígy átázik? Nappal 2-2,5 óránként cserélni kell mert tele lesz éjjelre pedig kettőt adok rá vagy ha éppen van tiszta textil pelus akkor azt hajtom bele betét gyanánt az eldobhatóba és így nem ázik át reggelre (legtöbbször)
De már alig várom, hogy tavasszal elkezdjük letenni a pelenkát, karácsonyra kaptunk wc szűkítőt úgyhogy már alig várom :)

A kilókat ne nézd,mert ha én is azt nézném akkor az én 24 hónaposomnak 5-öst kéne venni ehelyett mi is a liberó 7-est hordjuk!
Viszont nem tudom az én fiam már csak napi 2 pelust "fogyaszt" már nem pisil annyit,pedig kb annyit iszik mint a tiéd!
Ja a bugyipelenka még hamarabb megtelik mint a rendes én azt nem ajánlom!
Bilizésen gondolkodtatok már?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!