Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miből igyon? A többi lent.

Miből igyon? A többi lent.

Figyelt kérdés
Kisfiam (20 hós)csőrös itatóból issza a vizet, de este és reggel még cumisüvegből issza a tejet. Pohárból is tud de egyszerre nagyobb mennyiséget nem tud még inni belőle. Ti miből adjátok gyermeketeknek a tejet? mehet csőrös itatóból is? Csak a csőréből elég nehéz kitisztítani a tejmaradékot. Bögréből még elég nehézkesen menne neki. Ti hogy csináljátok?
2010. dec. 27. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2 éves és az esti kakaóját még mindig cumisüvegből issza. Egyébként az unokaöcséim márciusban lesznek 4 évesek és még mindig cumisüvegből isszák az esti kakaót. Én nem csinálok ebből gondot neki így kényelmes. Bár az én kisfiam is iszik pohárból de valószínű,hogy abból nem esne olyan jól a kakaó.

De biztos lesznek majd más vélemények ezzel kapcsolatban.

2010. dec. 27. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Napközben kemény csőrű itató és bögre, esti kakaó: puha csőrű itató.

Már fél éve, most lesz 2 éves.

Cumija sosem volt.

2010. dec. 27. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Cumisüvegezik reggel este. Engem ez nem zavar. 26 hós
2010. dec. 27. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
18 hós lányaim cumisüvegből isszák, de nem is tervezek változtatni még jó ideig, nekik is nekem is így kényelmesebb. Pohárból még nem is tudnak szépen inni, mindig készenlétben kell lenni,nehogy kilöttyintsék, csőröst nem szeretik.
2010. dec. 27. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 20.59-es válaszolótól kérdezném, hogy melyik puha csőrű itatót használjátok? köszi
2010. dec. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!