Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beszélni tanuló kisgyerekeitek...

Beszélni tanuló kisgyerekeitek aranyos karácsonyi megjegyzései?

Figyelt kérdés

Az én 2,5 éves lányom pl. mindenkinek boldog karácsonyfát kíván.

Azt is kérdezte, hogy szép a karácsonyfa, apa te csináltad?

Mondtuk neki, hogy nem ő volt, hanem a Jézuska.

Mire ő: - A cicuska? Áh, nem, apa te voltál.

Erre mentünk a mamához, ott is meglátta a karácsonyfát, és felkiáltott: itt is van boldog karácsony! A cicuska hozta! (ott valóban ott feküdt a macska a fa alatt.)

A csillagszóróra azt mondta, hogy ott a nap. Meg minden reggel mondja, hogy apa, gyújtsd fel a karácsonyfát (kapcsolja be az égőket.)

Mi nagyon jókat mulatunk rajta, nagyon édes.

2010. dec. 27. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

imádom a fiam beszólásait :):)

nem karácsonyi, de született egy öccse, Dominik és ő azt gondolja minden kisbabát így hívnak.átmentünk barátnőmhöz a minap (együtt szültük a kicsiket) erre a fiam beszól: jé, nektek is van Domitok? :)))

Meg közli velem, hogy az öccse ANYAROS :)

karácsoykor sapkát-sálat hozott és a fára rakta mert mondtam neki, hogy nemsokára öltöztetjük a fát :))

2010. dec. 31. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bár már anyuka vagyok, de én kiskoromban egész sokáig Kiskarácsonynak hívtam a fát. És nagyon rosszul esett, mikor kidobták a 4.ről az ablakon a Kiskarácsonyt.

Gyermekeim tavaly reggel jött hozzájuk, és rohantak ébreszteni minket, hogy Anya, Apa nézd, nézd, a Télapó bedobálta az ablakon az ajándékokat. :-D

Külföldön lakunk ide a Télapó jön.

2011. jan. 1. 04:11
 13/15 anonim ***** válasza:
:)
2011. jan. 1. 08:44
 14/15 anonim ***** válasza:
anyaros: nekem a mai napig igy mondjak a lanyok. 5 lesz a nagy, 3 a kozepso, nem ertik meg, h az aranyos. akkor nem vagyunk egyedul. megnyugodtam. bocs az offert
2011. jan. 1. 09:45
 15/15 anonim ***** válasza:

:))) de jó, hogy írtál!!! én képtelen vagyok elhitetni a fiammal, hogy az márpedig aranyos :)

ő is 4 éves már de az öccse neki anyaros és kész :))))

a nadrágot a mai napig vagrágnak, illetve rövidítve vagra-nak hívja :)))

2011. jan. 1. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!