Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hónapos kislányom most...

19 hónapos kislányom most kezdene rászokni a cumira! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig csak az alváshoz kellett, de 3 napja napközben is kéri, hiába teszem el szem elől, sír érte és kéri.

Picit nyűgösebb is, folyik picit az orra, lehet, h. megint foga jön. De eddig a fogzáskor sem kellett neki napközben a cumi, mi történhetett? Rá fog szokni?

2010. dec. 27. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Amit hosszú távon nem akarsz fenntartani, azt ne engedd soha. Ha nem akarod, hogy napközben cumizzon, ne add oda neki. Meglepően rövid idő alatt meg fogja szokni, hogy nappal nincs cumi, de csak ha sosincs. Ha "csakmostazegyszer" akkor hónapokig megy a hiszti meg a huzavona.
2010. dec. 27. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
adj neki a kezébe rágókát,majd az helyettesíti a cumit ha a foga miadt akarja
2010. dec. 27. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
én fiam is a fogzásoknál az első 8fognál nem cumizott, a rágóknál viszont nagyon. Sztem adj neki pár cumis napot, lehet tényleg csak a foga, ha meg kibújt és mégis kéri a cumit, akkor kicsit következetesebben vedd el tőle.
2010. dec. 27. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne add neki oda mert nem fogod tudni leszoktatni róla!
2010. dec. 27. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsónak:én még nem láttam cumizó felnőttet!
2010. dec. 27. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Úgy vagyok vele én is, h. következetes leszek és nem adom neki oda. Mától indulunk, nem akartam a karácsonyt sírással ünnepelni.

Az utolsó válaszolónak egy megjegyzést szeretnék hozzáfűzni: cumizó felnőttet még én sem láttam, de 4-5, sőt 6 éves gyereket viszont igen. És nagyon nem tetszik, arról nem is beszélve, h. mennyire ártalmas a fogainak.

2010. dec. 27. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!