"Vegyes párok"! Akinek cappuchino-babája van, és Magyarországon él (fekete párjával együtt) : volt ebből valaha problémátok?
13.49-esnek! szégyellheted te magadat így is! mennyivel szebb lenne a világ az ilyen rasszista emberek nélkül, mint te!
Kedves Kérdező! ne törődj a rosszindulatú emberekkel, ha szereted azt a férfit, nehogy az ilyen megjegyzésekkel foglalkozz, vágj bele bátran, én nagyon sok boldogságot, és egy gyönyörű capuchino babát kívánok nektek! (ők a legszebbek :))
14:34-es vagyok.
Sajnos, mint ahogy írod sok ember megnéz titieket, ez így is marad ezután is... Minket is sokszor megnéztek, és persze akadt egy két megjegyzés is. Ezt el kell fogadnod és együtt élni vele ha komolyan gondolod mert mindíg lesz olyan akit ez zavar.
Volt időszak amikor nagyon bántott engem is hogy ilyenek vannak, de az az igazság hogy gonosz, rosszindulatú emberek mindenhol vannak, és ők valószínűleg nem csak nekünk szólnak be, hanem mindenkinek akibe valamiért bele tudnak kötni. Keserű gyülölködő emberek, csak sajnálni lehet őket...
Köszi mindenkinek,aki pedig sok boldogságot és szép babát kívánt neki külön puszi:-)
Félvér arab lány: neked annyira örültem!!! Köszi,h válaszoltál!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!