Mennyi idosen tudott a gyereked onalloan 10-ig szamolni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:28
1/20 anonim 

válasza:

Kb. 17 hónaposan. Most lett két éves, és kis segítséggel 20-ig számol. (Segítség nélkül "csak" 15-ig jut el) :)
2/20 anonim 

válasza:

nekem másfél évesen 11-ig tudott számolni, aztán mintha elfelejtette volna, össze vissza mondta a számokat. Most 3 éves múlt, és most kezd megint rendesen számolni.
3/20 anonim 

válasza:

Első vagyok. Nálunk is ez van. 22 hónaposan tudott 20-ig számolni, de most 15 után összevissza mondja a számokat, majd rávágja hogy húsz! :)
4/20 anonim 

válasza:

4-5 évesen kell tudnia a gyereknek önállóan 10-ig számolnia.
5/20 anonim 

válasza:

Valakik nagyon irígyek ránk, hogy két évesen már 20-ig tudtunk számolni. :) De akkor is ez van, lehet még lepontozni nyugodtan :)
6/20 anonim 

válasza:

Tánctanárom babája csak feb. végén márc. elején születik meg, de szerintem 8-ig már oda-vissza számol:D
7/20 anonim 

válasza:

Enyém is kb.2 évesen.A nagytesó tanította.
A fiam 3 évesen összeadni is tudott, 30-ig számolt,ismerte az összes színt és árnyalatokat.Bánatomra,mert az óvónő folyton szekált,hogy adjam be fejlesztő napközibe.
Nem tettem, már nagy a suli legjobb matekosa,küldik versenyekre.De hogy kitől örökölte????Mert én sík hülye vagyok hozzá képest:)
8/20 anonim 

válasza:

Lányom 2 éves mult, mostanában számolgat összevissza, ahogy sikerül, de egyedül sorba nem számol.
9/20 anonim 

válasza:

látom én is le vagyok maradva a fiammal.ő 2 éves lesz.5ig számol csak magától.aztán jön a 8 és a tíz.de mgmondom őszintén lehet én vagyok rossz anya de én nem is nagyon nyüstölöm ezzel.ha magától mondja hogy 1,2,3,4,5 az oké.de tovább én sem mondom neki.
10/20 anonim 

válasza:

3 évesen. most 3,5 éves már próbálgatja 15 ig.ha kérem hogy számoljon csak kalamol, de ha játszik és megfeledkezik magáról akkor simán számol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!