Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem alszik 22 hónapos kisfiam...

Nem alszik 22 hónapos kisfiam nappal? Márciustól bölcsis lesz, ott mi lesz? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 12:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megnyugodtam.
2010. dec. 25. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem aludt a 2 éves fiam délután. Októberben kezdtük a bölcsit. Aggódtam, mi lesz. A második ottalvásos nap a gondozónők szépen elaltatták. Odaültek mellé, addig simogatták a hátát, amíg elaludt. Igaz, majd egy órába került, de elaludt. Azóta otthon is alszik, rögtön ebéd után, és simán 3 órákat szundizik. Szóval, nyugi, nem lesz gond.
2010. dec. 25. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Erre már én is sokat gondoltam, főleg, mióta nem alszik délben 30 hós lányom. Oviba majd csak jövő szeptemberben fog menni, tehát azóta már egy éve nem fog aludni-már ha csak vissza nem szokik-de nem effele tendál...

És igen, én is híve voltam, hogy igenis , aludni kell, de már mindent megpróbáltam, amit lehet és az istennek sem tudom még pihenésre sem rávenni, nem ám alvásra...

Nem tudom mi lesz, hogy lesz, de remélem, visszaszokik.

Lányom itthon is lefárad, pörög egész nap, nem az a gond... este 5-7 között meg visít, hogy álmos, fürödjünk és aludni akar... így alszik este fél 9-től reggel fél 8-ig...

De úgy látom, a többségre hatással van az ovi-bölcsi, és megint alszanak. Úgy legyen:-)

2010. dec. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!