Mit tegyek? Bili ügy

ez sztem lelki ok, próbálj meg beszélni vele. Illetve több időt tölteni vele, lehet valamiért úgy érzi kevesebb figyelmet kap, nem? Ha lehet próbálj meg csak vele tölteni egy napot, valami jó programmal és nézd meg akkor csinálja-e?
MIkor nálunk jött a kistesó, a majdnem szobatiszta fiam olyan lett, mint egy újszülött, annyi pelenkát elfogyasztott két hét alatt, hogy csak néztem, de aztán szépen kezdett visszaállni a rend. JÖttek ezek a napok, amiket te is írtál, hogy pelenka nem kellett, de rendszeresen bepisilt kakilt a bugyiba. Sok türelemmel és szeretettel én is próbáltam beszélni vele, de az x. alkalomnál már nekem is égnek állt a hajam. Szülés után ahogy jobban bírtam magam és a pici is kicsit megerősödött, rendszeresen tartok nagyfiú-anya napot, vagy délutánt. Elmegyünk ugrálóvárba, vagy vadasparkba, vagy a bevásárlóközpontba nézelődni a játékboltba... (szereti, és nem nyavajog, hogy vegyem meg a fél boltot) Most meg a karácsonyi készülődésénél van a központban egy aranyos kisvonat, azt imádja nézni. Egyébként is odafigyelek rá, de így ezekkel a pluss időkkel ő tisztára leszokott ezekről a balesetekről.

2,5 évesen kicsi???? Hidd el, többet tud a világról és annak működéséről, mint gondonád!!
A legtöbb amit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele, mosolyogva átöltözteted, és elmondod, hogy semmi baj, de jobban örülnél, ha máskor a biliba pisilne.
Vagy nem egy olyat hallottam, akire biza akár fél-egy évre visszakerült a pelus.
Nálunk is nagylányom 2,5 éves, a kicsi 9 hós, és igen, akármit teszel, van testvérféltékenység, ha nem is a szokványos megverem...
NAgylányom igaz csak pár napig pisilt be, de pl etetni kell, pedig gyönyörűen evett egyedül, ölben kell néha vinni, mint a kistesót, mert azt látja, stb... ez is ebből adódik.
Majd kinövi. BEszélj a védőnővel, és ha kell, inkább tégy rá megint pelenkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!