A lándzsás utifüvet lehet egyszerre adni a rinathiollal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 14:57
1/7 anonim válasza:
Csak úgy,hogy az egyiket este a másikat reggel.De egyszerre ne add.vagy elnyomják egymást,vagy erősítik.Egyik sem jó...
2/7 A kérdező kommentje:
Hú.Mert a lándzsást 3xkell,a rinathiolt 2x napota.Lehet ugy csinálom,hogy reggel,délbe lándzsás,és este a Rinathiol?
2010. dec. 20. 15:06
3/7 anonim válasza:
Én ugy emlékszem rá van írva a lándzsás útifű dobozára, hogy más köhögés elleni gyógyszer mellett is adható. Ugyanis ez csak gyógynövény.
4/7 A kérdező kommentje:
igen rávan irva,de kidobtam:(holnap vennem kell ugy is mert már nincs sok és elolvasom:)köszi mindenkinek:)
2010. dec. 20. 15:11
5/7 anonim válasza:
Mindegy,hogy gyogynovény vagy sem.a hatás ugyan az.szerintem vagy az egyik vagy a másik.és túl későn egyik se
6/7 anonim válasza:
Így van tökmindegy,hogy gyógynövény alapú,de gyógyhatású készítmény.Oldja a nyákot,viszont elnyomja a köhögési ingert.Viszont a Rhinatiol lehet köptető,vagy köhögés csillapító hatású is.Nem szerencsés egyszerre adni.
7/7 A kérdező kommentje:
Aha,végül is holnap viszem dokihoz mert 39 fokos láza van:(De lehet korház lessz a vége!!
2010. dec. 20. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!