Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezzel tud már játszani egy 2...

Ezzel tud már játszani egy 2 éves? Furry Frenzies virgonc szőrmókok.

Figyelt kérdés

[link]

Nincs már semmi ötletem és nyakamon a karácsony! Mindene van! Ami véletlenül nincs azt megkapja a nagyszülőktől. Mondjátok, hogy ezt már tudja használni!

2010. dec. 18. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondanám, de nem akarok hazudni:(
2010. dec. 18. 20:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kap semmit. :)
2010. dec. 18. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is néztem kétévesemnek, csak le kell engedni a pàlyán az állatokat, ennyi. Ehhez nem kell 4 évesnek lenni... Simán megveheted. Én husvétra fogom megvenni neki.
2010. dec. 18. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Szerintem nem kreatív. Elnézést.

Tuti mindene van? Bábszínház, fa vonatszett (hozzá kiegészítők vagy egy elemes mozdony), diavetítő (bár ez az én 2 évesemet még nem érdekli), kisasztal kisszékkel, álló rajztábla (IKEA), füles ugráló labda (a 45 centis valószínűleg már neki sem nagy), parkolóház (nem írtad, hogy fiú vagy lány), játszósátor, ismeretterjesztő könyv (mit? miért? hogyan? vagy mi micsoda? sorozat). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ne haragudj, csak gondoltam, hátha megtetszik belőle valami.

2010. dec. 18. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Kislány. Szerintem is tudna vele játszani!

Könyvei vannak, legoja, faépítőkockája van de egyáltalán nem szeret építeni, bent vannak a szekrényben. Tudom, hogy készségfejlesztő játék kéne de azok nem érdeklik, nem tudok vele mit csinálni. Babái is vannak de még kap is a nagyszülőktől, laptopot is kap, rajzolós cuccai is vannak.

Köszi az ötleteket!

2010. dec. 19. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok! Ne aggódj, ha az ilyen játékokat szereti, akkor örülni fog neki. Te ismered a lányod. Ja, és minden játék készségfejlesztő! Csak épp más-más készségeket fejlesztenek. Az, hogy én nem látok benne kreativitást, nem jelenti, hogy ő nem fog tudni kitalálni számos játékot, amihez ezt a virgoncfutamot tudja használni.
2010. dec. 19. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Találtam egy helyet ahol egy kislány játszik vele, belinkelem:

http://www.youtube.com/watch?v=XrgbzVEyC0I&feature=related

Ezt egy 2 éves is meg tudja csinálni. Megmutattam neki a videót, nevetgélt rajta szóval szerintem ez jó lesz neki. Később lehet fejlesztgetni, meg venni még hozzá állatokat.

2010. dec. 19. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!