Ebben az idöben mennyi idöre viszitek ki gyermeketeket? És ha jön a minusz 10?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 15:17
1/5 anonim 

válasza:

Naponta minimum 1 órát kint vagyunk a 2 éves lányommal, de néha van, mikor 2X 1 órát is. ha mínusz 10 lesz, akkor is kénytelen leszek kivinni, mert imád kint lenni... Akkor megvárom, hogy dél körülre kicsit felengedjen az dő és akkor megyünk. Hogy meddig, majd eldől, meddig bírja ő (vagy én).
3/5 anonim 

válasza:

Nálunk ma egész nap -10 fok volt. Délelőtt is sétáltunk 15-20 percet, és épp most jöttünk be 15 perc után. A gyerek felöltözve nem fázik, a homlokát takarja a sapi, van rajta sál és kesztyű. Ami veszélyes lehet, hogy mivel állandóan beszél a hideg levegő lemegy a torkára, de reméljük nem lesz semmi gond. Muszály kivinni, mert idebenn nem tudom lefárasztani. Kis séta, kis szánkó és ennyi elég. 20 hónapos kisfiú
4/5 anonim 

válasza:

itt is minusz10 van. 1 órát voltunk kinnt, meg mindjárt tervezek ujabb szellőztetést így kimegyünk rövidebb időre. Én gyűlölöm a hideget, de a gyerekeket meg úgy kell bekönyörögni. a nagyobb 3 éves fetreng a hóba, én meg a látványtól is reszketek, a kisebb 20 hónapos, ő meg ismerkedik a hóval de élvezi. gyakorlatilag veszekedéssel jövünk be :)kinnt szeretnek csak igazán.
5/5 anonim 

válasza:

Én sem tudom lakásban tartani a 2 éves fiam:-). Imádja a havat és jól tűri a hideget is. Így nagyokat sétálunk 1, 1,5 óra biztos. A bölcsiben is minden délelőtt kinn vannak az udvaron kb 45 percet. Szükségök van a levegőre, még ha hideg is. Sokkal jobban elfárad egy kiadós séta után és az étvágya is megnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!