Mi baja lehet? 4 éves fiamnak állandóan hasmenése van az oviban (! ).
4 éves fiamnak állandóan hasmenése van az oviban, itthon semmi, hétvégén sem. Volt, hogy csütörtökön hazaküldték 11-kor, hogy hasmenése volt, aztán vasárnapig nem volt itthon széklete. Egyébként benn teljesen jó kedélyű.
Már mindenki hülyének néz, az anyukák az én gyerekemet tekintik a legfőbb veszélyforrásnak, egyben volt annyi gerinc, hogy rákérdezett, miért hozom betegen az oviba. Közben két napja és ma is azt mondta a doki, hogy kutya baja, küldtünk székletmintát tenyésztésre, a legutóbbi egyébként negatív lett, illetve januárban megyek vele gasztróra.
Csak az érdekelne, mással is előfordult-e ilyen és mi lett a vége.
nekem is ez jutott eszembe vagy a víz vagy a túl sok fehérje, amit az ovis étkezésnél kapnak.
Valami kaja lesz szerintem, kérd el az étlapot és nézd meg mi lehet az.
Mondjuk biztos nem ez, de példaként írom,az én kisfiam cukorbeteg és ha diabetikus kaját kap, egész délután a vécére rohangál, mert meghajtja a mesterséges édesítő. úgyhogy én inkább erre gyanakodnék, valami olyat kap, ami őt meghajtja.
Már mindenre gondoltam, csak a vízre nem. Csak el ne felejtsem januárig, akkor megyünk legközelebb.
Létezik egyébként, hogy csak őt hajtja meg, ha tényleg a víz? Rengeteg teát itatnak velük.
Az étellel nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert itthon is eszik mindent és soha nincs gond.
Most szerdán kelkáposzta főzeléket kapott benn (2 adagot is kért), az alvás alatt egy az egyben átszaladt rajta.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!