Ha elviszem a kutyám sétálni állandóan kakil / hasmenése van, mit lehet tenni ez ellen?
Ez eléggé kellemetlenné teszi a sétát neki is meg nekem is , mert még az első kakikat fel tudom szedni , de mikor már csak lé jön ki képtelenség felszedni.
Eleinte azt hittem ,hogy a szagok , különböző ingerek okozzák ,de ennyi év alatt hozzá kellett volna szoknia nem ?
van esetleg vmi praktikátok ilyen esetre ?
reggelente tápot , (chappit) este meg konzervet , vagy maradékot , de jellemzőbb a konzerv (multifit , fit+fun márkájút )
lehet , hogy ez a probléma ? de ha otthon vagyunk akkor normál átlagú a széklet.
hetente 2szer megy sétára , mert nagy a kertünk , és csak hétvégén érünk rá sétálni vinni.
Adj neki Bolus Plus tabletét..patikában lehet kapni.
3 napig naponta 3szor,majd naponta kétszer amíg szép nem els za széklete.Ha nem múlik neki akkor vidd dokihoz vagy válts kaját.Hasmenésre Risz+főtt csirke+nyers reszeltrépával a legjobb amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!