Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valaki járt már úgy, hogy...

Valaki járt már úgy, hogy mégiscsak kiderült, hogy hall mindkét fülére a gyermeke?

Figyelt kérdés

Szerintetek mit csináljak? 18 hónapos a kisfiam és anyán kívül mást nem mond.(Mondott 1-2 másik szót is, de abbahagyta).

Csináltak hallásvizsgálatot és az egyik fülére nem hall,azt mondták. Küldtek az Sztk-ba, de ott azt mondták, hogy ilyen kicsikkel nem foglalkoznak.Holnap kell még telefonálnom, hogy megnézik-e.

2010. dec. 16. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen városban laktok, nekünk 60 km-t kellett menni gyermek füll orr gégészetre, ahol pontosan meg tudták azzal a szerkezettel mérni a hallását. Nálunk betegség végett az egyikre egyáltalán nem hallot, de aztán találtunk egy nagyon jó szakembert aki helyrehozta. Kívánok sok szerencsét nektek!
2010. dec. 16. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idős volt a babád amikor kiderült? Azzal a fülhallgatós szerezettel nézték?
2010. dec. 16. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Miután megtudtátok, mi volt a következő lépés.......a gyógyulásig.

Köszönöm szépen a válaszod!!

2010. dec. 16. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk tulajdonképpen a nagy orrmandula okozta a bajt, 22 hónaposan. Viszont ő beszélt, szóval nekem az volt a fura amikor fejemhez vágták h figyelmetlen anyuka hogy nem veszi észre hogy a gyereke nem hall az egyikre tekjesen nem, a másikra 50%ban. Tényleg nem tünt föl, hisz amit mondtam reagált rá, válaszolt, beszélt..szóval aztán bemérték neki, kapott gyógyszert, meg hoeos készítményeket,meg sprayket ami visszahúzta az orrmandulát (hozzáteszem ki akarták venmni az orrmanduláját, csak épp született a kistesó, én nem tudtam volna vele befeküdni, aztán amikorra lett volna időpont a kistesó légzésleállásokkal küzdött, akkor meg megint nem mertem) szóval maradt a magándoki, jó sok pénz volt, de visszanézve megérte. 2,5 éves korára 100%-os volt mindkét füle! Aztán 1 év múlva csak ment az orrmandula(1 hónapja) mert ujra kezdte okozni a bajt,de még időben, mondta is a doki, mert épp kezdte rontani a hallását 25%os romlást okozott ujra. De most minden rendben lekopogom!

Hát ez a mi történetünk. Remélem valamelyest tudtam segíteni!

2010. dec. 16. 17:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos mi még nem tudjuk mi okozza. Nálunk nem néztek hallást csak születéskor, az meg jó lett.

köszönöm a választ

2010. dec. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!