Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jó ötlet gyógyszer beadására?

Jó ötlet gyógyszer beadására?

Figyelt kérdés

2 évesem összeszorítja a száját,visszaköpi, kihánnyja az orvosságot.Elég sok amit meg kellene ennie, úgyhogy a tejbe v teába se tehetem.Próbáltam már csokival is lekenyerezni, de ez csak 1x jött be.Meg kellene ennie de hogy???????

Nurofenes fecskendővel adnám.

2010. dec. 16. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenki azzal adja:D a legjobb, amit tehetsz:D
2010. dec. 16. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a reklám az isten. Ha reklám megy tv-ben, bármit megeszik-megiszik, nyugodtan bekrémezhetem, vághatom a körmét. Amúgy egy sajtkukac.
2010. dec. 16. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is nurofenes fecskendővel szoktam neki. Ha nem akarja, akkor odaadom neki az üres fecskendőt, hogy ő is adjon be a babának, meg a macinak belőle, mondván a játékai is betegek és meg kell gyógyulniuk, hogy megint tudjunk játszani. Amikor játékból ad a babának, meg a macinak, megdícsérjük őket, hogy milyen ügyesek voltak, nem sírtak és bevették. És akkor mondom, hogy most te jössz, ezután mindig beveszi. 2,5 éves a lányom.
2010. dec. 16. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:
na a valaszokra en is kivancsi vagyok. Nalunk sehogy sem lehet. Ahogy irod: visszakopi, kihanyja stb. Nurofenes fecskendovel ugyanugy. Kikopi. Ha meg lenyeli akkor kihanyja. Most is rettegek nehogy megbetegedjen es antibiotikumra keruljon a sor. Egyszer sikerult az 5 napos augmentines kura. 250 ml kakaos tejbe kevertem. Megitta. Nemreg megint beteg lett mar nem itta meg. Szerencse kiderult hogy virusos eredetu fertozese volt es nem kellett tovabb "adni". Ugyhogy szoritok neked es kivanom hogy sikeruljon valamilyen modszerrel beadni mert rettenetes erzes a tehetetlenseg ilyen esetben. Gyogyulast kicsikednek
2010. dec. 16. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
A 3 hós babám is beteg és mondom neki hogy nézze hogy ő szó nélkül megeszi.Nem használ semmi.
2010. dec. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!