Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hurkát mikortól ehet a baba?

Hurkát mikortól ehet a baba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Másfél éves kor körül mennyiséget.

Kicsivel elötte egy éves kortól lehet kinálni korábban nem mert nehéz zsiros étel és nehezen emészthető számukra.

2010. dec. 16. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, elég fűszeres és nehéz kaja... az én lányom tavaly decemberben anyuéknál disznótorban kóstolta először, akkor volt 16 hónapos.. ellopott egy darabot a tányéromról..
2010. dec. 16. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én annak a híve vagyok, hogy egy éves kor körül már lehet a nehezebb ételeket kóstoltatni, de akkor is ne legyen benne fűszerezés. Nem vagyok guru, sem paramami de engem elrontottak a túl sok sóval és fűszerezéssel, legalább a lányom érezze az ételek természetes ízét. Persze pici só kell a fejlődő szervezetének és friss fűszer picike de nem szabad túlzásba vinni.

És akkor körítés után...mi vidéken élünk, nagymamáméknál még mindig van kucu vágás, amin mi is részt veszünk persze:) Múlthéten volt az első alkalom, hogy kapott toros ételt, nevezetesen hurkát:)..most egyéves..DE én csináltam:)mmint tudom, hogy kell csinálni ezeket, vágom is a belsőségeket stb, szóval nem volt nehéz:)...egy kis szál hurkát csináltam neki...kiszedtem a tiszta húst, tettem bele rizst (barnát), majd zöldségeket(borsó,répa) és a fűszereket, picike só, igazi házi pirospaprika, zöldfűszerek és ennyi(borsot nem mertem)...na és akkor betöltöttem és már kész is volt:)

Imádta, de nem kapott sokat kb egy 5centis darabot sütöttem ki neki, de ízlett ahogy láttam, mert eléggé nyammogott...jah igen, zsíron sütöttem:)

2010. dec. 16. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az én lányom kb 1 éves lehetett.Vagy még annyi sem.Nem egy szálat evett meg!
2010. dec. 16. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!