Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem féltek, hogy amit a...

Nem féltek, hogy amit a gyerek a szájába vesz és lenyel attól vmi baja lesz? Bőv. Lennt.

Figyelt kérdés
Pl.most vettem észre hogy van egy xilofon játékunk és arról lekarmolázta a fogával a festéket,vagy a domol törlökendőt bekapja,ami kb.olyan mint a domestos törlökendő.Ezektől nem lesz baja?De nem tudok minden piallanatban vele lenni.
2010. dec. 16. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden olyat el kell pakolni amitől baja lehet, mérgező, vagy valamit lerághat róla!
2010. dec. 16. 09:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Veszélyes dolgot nem tud a szájába venni, azok el vannak különítve. A játékaira figyelek hogy gyerekbarát legyen rajta a festék, így ezzel sincs gond általában.

Egyszer kapta be a popsitörlőjét véletlenül.

2010. dec. 16. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém folyton a törlőkendőt gyűri a szákába. De nem értem miért, megkostóltam, bűn rossz. De ha ott felejtem az éjjeli szekrényen, tuti a szájában azzal jön ki. Nem tudok minden másdperceben figyelni rá, mert van egy nem sokkal nagyobb tesója, és ha belepusztulok is szem elől tévesztem . Iszonyúan kell vigyázni a nagyobbik játékaival, ő mivel már nem nem veszi a szájába , vannak neki apróbbak is, és nem tudom ugy eltüntetni őket, mert gyakorlatilag akkor mindent tehetnék föl a szekrénytetejére.

Ezek a környezettudatos játékok..van nekünk ilyen is olyan is. Ha egy kisautóról lekoptatja a fogával a festéket, most mit csináljak, nincs annyi pénzünk, h folyton többezer forintos játékot vegyünk. Nagyon remélem hogy nem lesz baj belőle, mert nálunk is néhány dologról lekopott a festék. Bár ha azt nézzük hogy egy rakat dolgot évek után vonnak ki a forgalomból mert így meg úgy rákkeltő, akkor már nem is tudom mit higgyek. Rákkeltő a mosogatószer, a mikro, a telefon, a vigantol csepegtetője, és még sorolhatnám, ami ugye mindenki környezetében ott van. Úgyhogy én már nem bízok semmibe. Mert ugye egy 1 hónapos mért lesz rákos?????? Nyilván szegény nem rágta le a játékról a festéket...úgyhogy csak imádkozok, természetesen figyelek, hogy azért minél kevesebb idegen anyag (festék meg ilyesmire gondolok)kerüljön a szervezetébe, de megvédeni nem tudom, sajnos. Mert ha tudná az ember hogy hogy kell....de sajnos ezekben a dolgokban senki nem lehet biztos. :(

2010. dec. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!