Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Babakocsis sétára mit adtok...

Babakocsis sétára mit adtok 22 hósra?

Figyelt kérdés
Ma délután megyünk, ilyenkor mindég elalszik a babakocsiban. Nem szokott úgy fázni, csak kíváncsi vagyok. Szóval az itthoni melegítő nacira ráhúzom az overál nadrágját, pulóver, kabát, sapi, kesztyű, sál. Amikor elalszik leszoktam egy vékonyabb pléddel takarni.
2010. dec. 16. 08:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is igy szoktam,ahogy te irtad,de én a nadrág alá adok plusz harisnyát,meg még zoknit is kap.Nekünk egyberészes overrálunk van,úgyhogy a pulcsi főlé overall,aztán sapka-sál,kesztyű és a kis cipőcskéje.Én vastagabb pléddel szoktam bebagyulálni,mert sportkocsit használunk,annak nincs lábzsákja.A nagy babakocsink is megvan még,azt akkor szoktam elővenni,ha nagyon esik a hó és mennünk kell valahova,de abban is betakarom még a vastag pléddel+ahhoz már van lábzsák is.
2010. dec. 16. 08:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Mi is sport kocsival megyünk, nekünk sincs lábzsákunk. Ha hidegebbek lesznek, akkor kap harisnyát is.
2010. dec. 16. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!