Szerintetek túlzás az overál babakocsis sétára (valószínű, hogy el is alszik majd) 21 hónaposnak? Csak harisnyát adnák alá.
Figyelt kérdés
2 óra fele mennénk, hideg nincs, de nagyon fúj a szél. Az esővédőt már nem tudom a kocsira rátenni, mert kilóg a lába alóla. A plédet meg lerugdossa magáról.2010. dec. 9. 11:09
1/7 anonim válasza:
Ki hogy szokta. Nem túlzás. Bár szerintem nincs annyira hideg hogy overall kelljen elég egy szabadidő alsó a harisnya fölé. Sapka sál body felső és kabát.
Ahogy tetszik. Ha még pelenkás jó az overall ha már szobatiszta és pisilni is fog akkor le kell vetköztetni derékig úgy necces.
2/7 anonim válasza:
dehogy túlzás. kell az. csak tél van... Na meg alvó gyerek mindig jobban fázik, nem mozog, fekszik egyhelyben. Add rá nyugodtan!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 2. Én is úgy gondoltam, hogy most ráadom. Eddig nem adtam rá, de nagyon hülye szél fúj.
2010. dec. 9. 11:16
4/7 anonim válasza:
2,5 éves a fiam, most jöttünk meg a boltból és volt rajta sígatya. szegényt majdnem elvitte a szél, add csak rá nyugodtan.
5/7 anonim válasza:
Én is ráadnám, mert nagyon fúj a szél és így a mostani +5°C-ot -5°C-nak lehet érezni.
6/7 anonim válasza:
Reggel, mikor felkeltem fél 7-kor, még 12 fok volt kint. Fél 11-re lecsökkent 3 fokra, és orkán erejű szél fúj nálunk. Egyértelmű, hogy ráadom ilyen időben...
7/7 anonim válasza:
13 hónaposomra én is ráadtam ma. (Egyébként én már többször, mert szerintem 0 fok már tél, és az elmúlt héten többször voltak fagyok is, még a délelőtti órákban is.)Először szidtam magam, mert 3/4 11-kor szinte meleg volt. Aztán 10 perc múlva viharos erejű szél lett, elkapott bennünket egy olyan zivatar hogy 3 perc alatt, míg hazaértünk én pacallá áztam, a fiam meg ült a jó meleg overallban és sikongatva élvezte, hogy 100-zal rongyolunk haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!