Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek túlzás az overál...

Szerintetek túlzás az overál babakocsis sétára (valószínű, hogy el is alszik majd) 21 hónaposnak? Csak harisnyát adnák alá.

Figyelt kérdés
2 óra fele mennénk, hideg nincs, de nagyon fúj a szél. Az esővédőt már nem tudom a kocsira rátenni, mert kilóg a lába alóla. A plédet meg lerugdossa magáról.
2010. dec. 9. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Ki hogy szokta. Nem túlzás. Bár szerintem nincs annyira hideg hogy overall kelljen elég egy szabadidő alsó a harisnya fölé. Sapka sál body felső és kabát.

Ahogy tetszik. Ha még pelenkás jó az overall ha már szobatiszta és pisilni is fog akkor le kell vetköztetni derékig úgy necces.

2010. dec. 9. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
dehogy túlzás. kell az. csak tél van... Na meg alvó gyerek mindig jobban fázik, nem mozog, fekszik egyhelyben. Add rá nyugodtan!!
2010. dec. 9. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi 2. Én is úgy gondoltam, hogy most ráadom. Eddig nem adtam rá, de nagyon hülye szél fúj.
2010. dec. 9. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
2,5 éves a fiam, most jöttünk meg a boltból és volt rajta sígatya. szegényt majdnem elvitte a szél, add csak rá nyugodtan.
2010. dec. 9. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ráadnám, mert nagyon fúj a szél és így a mostani +5°C-ot -5°C-nak lehet érezni.
2010. dec. 9. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Reggel, mikor felkeltem fél 7-kor, még 12 fok volt kint. Fél 11-re lecsökkent 3 fokra, és orkán erejű szél fúj nálunk. Egyértelmű, hogy ráadom ilyen időben...
2010. dec. 9. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
13 hónaposomra én is ráadtam ma. (Egyébként én már többször, mert szerintem 0 fok már tél, és az elmúlt héten többször voltak fagyok is, még a délelőtti órákban is.)Először szidtam magam, mert 3/4 11-kor szinte meleg volt. Aztán 10 perc múlva viharos erejű szél lett, elkapott bennünket egy olyan zivatar hogy 3 perc alatt, míg hazaértünk én pacallá áztam, a fiam meg ült a jó meleg overallban és sikongatva élvezte, hogy 100-zal rongyolunk haza.
2010. dec. 9. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!