Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak rá ha harisnyában...

Mit adjak rá ha harisnyában is fázik a kicsim és a lábaujjai is jég hidegek?

Figyelt kérdés
Már azon is gondolkoztam..hogy nem jó a vérkeringése a fiamnak, azért ilyen hidegek. De a keze is szintúgy hideg.
2010. dec. 15. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
a kicsiknek ég nem tökéletes a vérkeringésük, még nincs minden hajszálér kifejlődve a kezükben, lábukban, ezért hideg.
2010. dec. 15. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a harisnyára húzz még vastag zoknit vagy tutyit
2010. dec. 15. 18:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen igen,még nemjó a keringésük:)

Ha bent vagytok, akkor is harisnyára mehet vastag zokni meg rugi, abból is vastag:) persze ha 25+ fok van akkor nem kell extra vastag, de nálunk csak 22-23 fok van így adok a lányomra:)

A másik meg, hogy kintre is vastagabban öltöztesd, meg ne fázzon:))

2010. dec. 15. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a fiamra és a lányomra is bodyt adok, az nagyon jó meleg és alá harisnyanadrágot. Így biztosan nem fáznak meg az óvodában.
2010. dec. 15. 22:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Mi is harisnyázunk, de ennek elenére hidegek a lábai. már arra is gondoltam hogy lecseréljük a csizmáját melegebre.
2010. dec. 18. 08:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Még mit adjak rá hogy réteges legyen?
2010. dec. 18. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:

én magamnak is húzok a harisnyára még egy zoknit... 22-23 fokos a lakás, a lányom body, felső, harisnya, zokni, pamutnaci felszerelésben van, és bár a konyhában, előszobában sincs kő, mindenhol szőnyeg van letéve.

ha kimegyünk, a benti cuccra jön még egy termopulcsi + overall, mikor -9 fok volt, akkor a harisnyán, az overall alá termonaci. Igen, úgy néz ki benne, mint egy michelin-baba, de nem fázik.

A gyerekorvosunk mondta,mindig egy réteggel többet adja gyerekre,mint magadra, főleg ha nem mozog, mert hurcolod, vagy babakocsiban ül...

2010. dec. 18. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!