Kislányom 2 éves és nem bírja az autózást, azaz az autósülést. Lenne valakinek valami ötlete? Már szinte mindent próbáltam. Hiába
Autós dvd lejátszó! Berakom a kedvenc meséjét, és elvan.
Nálunk sem akart megülni a kocsiban, a jàtékokat eldobálta. Ez bevált, mÁr saját maga mÁszik bele az ülésbe!
Pedig nincs más megoldás, mint megvárni, amig megszokja. Kivenni nem szabad, és ha nmegteszed, azzal a gyereked életét veszélyezteted. Ha CSAK lépésben megy az autó és valaki belecsúszik, akkor is meghalhat, vagy komoly sérüléseket szenvedhet.
Ekkora gyerek már megtanulta, hogy ha hisztizik, akkor kiveszitek, és ezért sem akar megmaradni az ülésben. Nálunk azt vezettük be már kezdettöl, hogy amig nincs MIDNENKI becsatolva, addig "nem tud" az autó elindulni, és ha kicsatolja magát valaki, akkor megáll. Ha párszor KÖVETKEZETESEN megcsinálod, akkor meg fogja érteni.
Vagy hagyd otthon valakivel, amig bevásárolsz, vagy ragaszkodj ahhoz, hogy be van kötve. A gyerekem életével én biztos nem játszanék!!!
Én is az autós dvd-re gondoltam, de többekkel akikkel beszéltem nem támogatták....
Egy ismerős mondta, hogy nézzek homeopátiás valamit, de attól tartok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!