Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egyszerű orrfolyásra mit...

Egyszerű orrfolyásra mit adtok gyereketeknek?

Figyelt kérdés
20 hónapos. Tokra nem piros, nem köhög, láza, hőemelkedése nincs. Csak az orra folyik, adok neki C-vitamint. Mit tehetek még vele, hogy hamarabb elmúljon ez az orrfolyás?
2010. dec. 14. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én kamillából készült orrcseppet csöppentek és sűrűn szívom!
2010. dec. 14. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
sinupret csepp. a fiamnak sajna már van hőemelkedése, szóval du. írány a doki...
2010. dec. 14. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én Sinupretet adok neki, 20 hónapos a lányom, reggelre lett taknyos. Ja és c vitamint én is. Azért adom neki a sinupretet hogy ne duguljon be az orra éjjelre, ettől kifolyik.
2010. dec. 14. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Calcimus ampullát, c-vitamint nagy dózisban és tengervizes orrspray, meg hársfatea. Ez nálunk mindig beválik!
2010. dec. 14. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Így van, kalciumos ampullát is adj, de úgy, hogy a felét reggel a másik felét este és csak négy napig!! (nálunk ugyanez volt a helyzet, a védőnő épp jött, ő javasolta! )Plusz adtam a cebiont, 10 csepp! és az orrszívó-porszívó csodákra képes! Jobbulást!
2010. dec. 14. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ezt a kálciumos ampullát így kell venni? Vagy vényköteles?
2010. dec. 15. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
vényköteles
2010. dec. 15. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
sinupret cseppet.nagyon jó.
2010. dec. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!