Melyik vennéd meg 2 éves fiadnak? Miért? Ha van ilyen játéka kisfiadnak, szereti?
Nincs még szerelős játéka, de imádja, ha az apja szerel.
Kedves Második!
Te miért vacillálsz rajta?
Üdv,
Adri
na most sikerült. én vmelyik asztalosat venném, az biztos. talán a 4.-et, azt tudja legtovább használni, most még szerel vele, aztán pár év múlva összerakja az autót belőle.
1.
4. Venném, van is, sokáig tudja használni, elpakolgatja, szerel csavaroz.
A pici fa semmitől sem való
Én is sokat gondolkodtam, de szerintem az én 2 éves fiam még nem érett rá. Nem hiszem, hogy szerelne, csak szanaszét hordaná a lakásba, ezért én egyiket sem veszem meg, majd csak cca 2,5-3 éves korában.
Egyedül a fúrógéppel szaladgál, minden hasonló játékot széthord.
Köszönöm a válaszokat!
Sajna nálunk minden alkalom (szülinap, névnap) karácsony körül van, így hiába nem tud még ő sem csavarozni stb., de szerintem nagyon fog neki örülni, meg majd apu odaül mellé és szerelnek, aztán meg majd szerel egyedül. S mivel a rokonságtól máskor nem nagyon kap játékot, így mindenkitől azt kértünk. Félek a játékdömpingtől, de lesznek benne olyanok, amiket legfeljebb elteszek, s később elő tudok venni. (Év közben is kell játszani valamivel, s annyi játékot meg mi nem tudnánk finanszírozni. Így inkább most legyen játékdömping - nem egészen, mert igyekeztem egymással kombinálhatóakat vagy meglévő játékok kiegészítőit választani, meg fürdetőjátékot, amivel ugye csak a kádban játszik, illetve kértünk könyveket is.)
Az ára miatt vacakoltam leginkább. Hogy megéri e, kihasználják e a gyerekek.
Szia, nekünk van olyan, mint a 4.! Illetve szinte ugyanaz: [link]
A színek mások, és a szerszámok alakja. De szerintem ugyanazt tudják :)
Tavaly karácsonyra kapta a kisfiam, akkor 1 éves volt, és azóta is rengeteget játszik vele. (pl ma is az összeszerelhetős kisautóval aludt el:))
Masszív asztal, erős műanyagból vannak a szerszámok, az akkus csavarhúzó forog, szóval csavarozni is lehet vele, mint az igazival! :)
Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!