Mit tegyek ilyenkor? Bőv. Lent
Kislányom 2 éves.2 hónapja szobatiszta.A problémám az,hogy este ha nem tud elaludni,szórakozásból kiabálja,hogy pisi,kaki,mert tudja hogy bemegyek.
Na már most ott tartunk hogyha nem veszem ki a bilire,akkor elkezd sírni,pedig tudom hogy nem kell neki.Még este oké hogy hagyom sírni,hogy leszokjon erről,de amikor az éjszaka közepén kezdi el akkor mit csináljak?Hiába mondom neki hogy biztos hogy nem kell pisilned/kakilnod,nem érdekli.Már elővettem a pelust is,és mondtam neki ha mégegyszer szól,ráadom,de ez sem hatja meg.
Segítsetek légyszi !!

Nálunk is ez megy esti lefekvésnél.
Pisilni kell, kakilni kell, éhes vagyok......stb stb.
Vigyél be a szobába bilit.Vagy pár nap hiszti és abba hagyja.
Bent van a szobájában este a bili.De amikor 10-szer szól,és mind a 10-szer ki kell vennem,akkor kicsit elkap az ideg...
Ma hajnali 1-kor nyöszörgött,bementem,visszaadtam a cumiját,erre azt mondja kaka,mondom neki szépen feküdj le,nem kell kakilni,erre feláll.Le sem tudtam fektetni,elkezdett sírni,hogy kaka.Kivettem a bilire,és nézelődik,nem is úgy csinál mint akinek kell.
Na ebben az esetben például mit kellett volna csinálnom?

Én is mindig ezt magyarázom neki,de egyenlőre hatástalan.
De azért köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!