Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszaka 3 szor,4 szer felkel...

Éjszaka 3 szor,4 szer felkel 22 hónapos kisfiam, másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
MÁr próbáltunk vizet adni neki, több teát, hogy ne legyen szomjas, de nem használt. Régebben csak egyszer kelt fel.
2010. dec. 14. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Jajj az enyém is....olyan mintha ujra ujszülött lenne. Föláll, anya anya mondja, és le kel tennek aludni, ennyire van szüksége. És ezt elég sokszor eljátssza. De miért...én is próbáltam mindent, de semmi. És régebben ő is átaludta az éjszakát.
2010. dec. 14. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálja, ő 24 hónapos..egy kezemen meg tudom számolni hány átaludt éjjelem volt..Neki is kell víz, kis forgolódás, ezt 2-3x eljátsza..Próbáltam, hogy odarakom mellé a vizet, iszik, de utána meg keres engem, addig el sem alszik, míg nem fekszem mellé..
2010. dec. 14. 10:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, eddig 1-2x kelt és cicin aludt vissza. Most kezdi az éjszakákat átaludni. De most ő is ébredt vagy 4x. De szerintem megint jön a foga. 2 hónapja szenvedünk a rágókkal.
2010. dec. 14. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!