A kisfiam bepisilt az iskolába menve. Szerintetek mitől
lehet?
Pszichés, remélhetőleg nem fizikai elváltozás.
Nem érte mostanában nagy lelki trauma? Otthon? Iskolában? Nem alázták meg?
2010. dec. 13. 08:19
Nem lehet h szorong valamitől?Fél valamitől?Mindenképp jóbb ha a doki lása.Majd irjál mi történt.
2010. dec. 13. 08:20
Ha többször is előfordult,akkor lehet szervi oka is. Vidd el egy urológushoz,lehetőleg maszek.
Az unokámmal is volt ilyen gond,az államiban nem találtak semmit. Egy maszek állapította meg,hogy valami probléma van a húgycsövével,emitt nem érzi az ingert. Megoperálták a Heim Pálban. Azóta semmi probléma nincs.
2010. dec. 13. 08:32
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos még az utcán történt, teljesen pisis lett a nadrágja és a harisnyanadrágja is. Rögtönk haza vittem, de lehet az is az oka hogy sokat követelnek tőle az iskolában. Nem tudom mennyire pszichés.
Azt nem írod, hogy hány éves?
Szerintem is lelki oka van, nem kell vele rögtön orvoshoz rohanni.
A kis lelkivilágát tedd rendbe!
2010. dec. 13. 08:44
Első körben kivizsgáltatnám,nem e felfázott.Második körben pedig azt mondanám hogy túlterhelt.Csak isibe indulás előtt fordul elő?Mert ha igen akkor pszihés.Nagyok az elvárások már elsőben is,az én lányom is nagyon megváltozott,nagyobb az alvásigénye,van hogy sziporkázik,van hogy az egy meg egyen gondolkodik 1 percet.Könnyen elsírja magát,és ha szereplés van láthatáron,(pl.karácsonyi ünnepély)jobban igényli anyát apát.Szinte belénk bujik non stop,velünk alszik 7 évesen!!!Csak így vészeljük át,egyébként labilis.Mindez az iskola miatt,a tanulás miatt.Volt hogy a kaki és pisi is becsuszott.De mióta hagyjuk hogy így ránk cuppanjon,és érezi hogy ezerrel támogatjuk,így megszűnt a stressz.Elveinkkel ellentétben viselkedünk(pl együttalvás)de így kiegyensúlyozott.Érzékenyebb az átlagnál.A legjobbak között van az osztályban.
2010. dec. 13. 08:50
Szerintem lelki eredetű a dolog.Stresszel,fáradt,mindenkinek megfelelés és a túlterheltség is lehet.Mennyi idős a gyermek?
2010. dec. 13. 09:01
8/12 A kérdező kommentje:
Természetesen lehet lelki oka is, de azért az sem biztos. Pl. nem lehet, hogy kicsit felfázott? Illetve saját tapasztalatból mondom, hogy még 9 évesen is előfordulhat, hogy reggel elfelejt szólni, aztán túlbecsüli azt a képességét, hogy meddig képes visszatartani.
Nem tudom, hogy a "nem az első eset" pontosan milyen gyakoriságot jelent, de érdemes lenne a végére járni, hogy mi is állhat a dolog mögött.
2010. dec. 13. 09:33
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom volt-e lelki traumája, de megpróbálom kideríteni.
Kapcsolódó kérdések: