Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adjak rá éjszakára a...

Mit adjak rá éjszakára a takarót nem tűri meg?

Figyelt kérdés
Hónapok óta ez megy, sem a hálózsák sem a takaró nem marad meg rajta! Ha észreveszi, hogy betakarom nekiáll hisztizni! A hálózsákot meg sírva tépi magáról órák múlva! 23 fok van de néha hűvösebb, van valakinek valami jó ötlete, akár varrnék is, hogy mit lehetne rá adni, mert a veséje csak fázik alvás közben mindenkinek! Kössek egy térdig erő ruhát hátha abban megmarad, vagy vágjam el a zsákot hátha az idegesíti, hogy nincs ki a lába? Segítenétek?
2010. dec. 13. 06:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idös a gyerek??

Próbáltad a fél hálózsákot??Gumi van a derekán.

2010. dec. 13. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
23 fokban melege van. Éjszakára elég a 18 fok is.
2010. dec. 13. 07:32
 3/7 A kérdező kommentje:

De ha 18 fok lenne akkor még több problémánk lenne, így is rengeteget van felfázva! ja 2,5 éves

Elsőnek: milyen az a fél hálózsák?

2010. dec. 13. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem adj rá éjszakára pamutharisnyát, abban nem fog fázni
2010. dec. 13. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, a harisnya nekünk is bevált. Próbáld ki!
2010. dec. 13. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
én kibontottam 1 hálózsákját a lábánál és így alszik. így nincs vele semmi baja:D
2010. dec. 13. 10:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg melege van. én együtt alszom a kisfiammal, ő is állandóan kibújik a takaró alól. aztán ha betakarom nyekereg..egy ideig hagyom, aztán óvatosan csak betakargatom, de mindig lerúgja magáról. (persze én pizsibe, nyakig betakarózva is szinte majdnem fázom..) ő kezeslábasban alszik.
2010. dec. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!