Anyukák! Akik kakaót vagy tejet adnak reggelire/vacsorára mennyit adnak neki? És a többi étkezés miből áll és mennyi? Én most akarom elkezdeni neki a kakaót és a tejet.1 évesen.
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 08:36
1/3 anonim válasza:
11 hónaposan kezdtük, akkor még szoptattam, először fél dl tejet adtam a reggeli szopi előtt, 4-5 naponta növeltük a mennyiséget fél dl-el, közben néztem nem lesz-e pöttyös. Mikor elértük a 250 ml-t, elhagytam a reggeli szopit. Pár nappal később már nem kért este sem szopit, úgyhogy teljesen abba is hagytuk.
Most 2 éves múlt, reggel mindig kakaót kap, este csak tejet, 260 ml-t szoktam adni neki, de az esti adagot nem mindig issza meg teljesen.
Ezen kívül úgy eszik, hogy délelőtt valami kis falat kenyér, ebédre főtt étel, uzsonnára joghurt, túrórudi, puding, gyümölcs, ilyenek, vacsorára meg szendvics, rántotta, főtt virsli, tejbegríz, vagy ugyanaz, ami ebédre volt főtt étel. Az esti tejet vacsi után kapja kb. 1 órával.
2/3 anonim válasza:
Reggelihez és vacsihoz iszunk tejet vagy kakaót.Van egy kb. 2 dl pohara, abból iszik.Ez mellé eszik kenyeret felvágottal, vagy rántotta, lekváros kenyér. 21 hónapos általában 1 kisebb szelet kenyeret eszik meg.1 évesen fél szeletet evett meg. Napközben uzsira vagy tízórai kap joghurtot, krémtúrót ilyesmiket.1 éves korától kapja így.
3/3 anonim válasza:
7 hós koráig anyatej, 14 hós koráig tápszer, azután kakaó. két nap alatt vezettem be neki. fele tápszer fele tej. aztán már csak kakaó reggel este. szerencsére szereti és nem is érzékeny rá. 2,5 dl tejbe egy púpos kávéskanál kakaó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!