Másfél éves kisfiatok milyen mesét szeret nézni a
tévében ami leköti?
Figyelt kérdés
Az enyém nagyon szereti a Táncoló talpakat, meg az Alvin és a mókusokat. De sajnos más ilyen tipusú mesénk nincs, Shrekk meg ilyenek nem érdekli. Úgy vettem észre hogy a zenés mesék bejönnek. Milyet szerezzek be?
Nagyon is sokat vagyunk együtt és játszunk, csak mivel itthon kénytelen vagyok dolgozni és nemcsak élvezni az együtt töltött perceket néha leültetném hogy egyedül játszon vagy nézzen mesét.
dehogy bűn csak kötözködni akart a drága.Az én a fiamat csak az elmó mesék érdeklik,és a fifi-t nézi néha,más meséket nem néz csak 1,2 percig.Ami a játékban leköti most az a mágneses öltöztető könyv,a legó építés és a gyurmázás,de imád szerelni,és a konyhában pakolni,ha ilyen jellegű játékod van az is jó.De tegyél el időnként 3,4 játékot hosszabb időre,és amikor előveszed az olyan mintha uj lenne,a fiamat egy ilyen doboz órákra leköti.
2010. dec. 10. 20:06
14/20 anonim válasza:
rengeteg mesém van itthon,de csak a Matuka meséinél ül le és nézi.a többi nem érdekli.pedig amint megszerzek egy mesét egyből meg is nézzük,de fél percig nem marad meg.igaz a fiam egy autóimádó,de érdekes mert a Verdák meg nem érdekli.csak a Matuka kell.van hogy 5x megnézzük egymás után
2010. dec. 10. 22:19
15/20 anonim válasza:
Fifi, Dora, Szezám utca, és a DVD-k közül főként az Oroszlánkirály.
Napi fél óra mese pedig nem bűn. Az a lényeg hogy ne csak ez legyen ami leköti.
2010. dec. 10. 22:34
16/20 anonim válasza:
Az én kisfiam a Thomas a gőzmozdonyt,A fifit, és elmot szereti.
Elmonak van két meséje ami nekünk megvan.Az egyiknek az a címe,hogy Dobd el a pelust Elmo, a másiknak pedig Elmo varázslatos szakácskönyve.Nagyon jó kis mesék.Viszont már észrevettem a fiamnál,hogy a mesét is megunja ha már nagyon sokszor látta.
Pl Thomas a gőzmozdonyt néztük sokáig minden reggel,két három hónapon keresztül.És utána váltottunk Elmora.Elmo is már kb két hónapja megy minden reggel,és pont tegnap előtt beraktam neki megint Thomast és moccanás nélkül végignézet kb 4 rész.Annyira tetszett neki.
Nincs esetleg segítséged,aki egy két órára tudna figyelni a gyerekre addig míg dolgozol?
Nekem nővérem szokott jönni néha segíteni.Heti kétszer jön el pár órára és én addig megcsinálom a dolgom amit a gyerek mellett nem tudok.
2010. dec. 10. 23:12
17/20 anonim válasza:
Én leültetném néha tv elé, mesét nézni, de ez csak álom. Egy percig sem ül meg a tévé előtt. Hát, legalább bejött, amit születése előtt terveztem: nem akartam, hogy 2 éves koráig mesét nézzen:))))
2010. dec. 10. 23:13
18/20 anonim válasza:
20 hós: szintén bebe tv, abból is csak a tűzoltós. más nem. ő maga kapcsolja ki 1,5 perc után. 15 hósan egyáltalán nem nézett tv-t, mivel nem volt bebe tv-nk (magyarán hiába ment a tv-ben mese rá sem nézett). A kisebbik gyerekem 4 hós, állandóan nézné.
2010. dec. 11. 13:40
19/20 anonim válasza:
szerintem meg a bölcsi rosszabb,ha otthon tud maradni az anyuka az a legjobb a gyereknek...
nehogy lelkifurdalásod legyen ám ilyen beszólások miatt...
ilyenkor még nagyon kötödnek anyucihoz,a bölcsibe meg non-stop beteg lenne...
2010. dec. 11. 14:14
20/20 anonim válasza:
nálunk (eger) van játszóházas bölcsi a rendes bölcsődében. én is viszem a fiam, heti két alkalommal két órára!! Neki is jót tesz, nekem is. Az ára nevetséges a mai árak mellett. (150/óra).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!