Másfél éves kisfiatok milyen mesét szeret nézni a tévében ami leköti?
Figyelt kérdés
Az enyém nagyon szereti a Táncoló talpakat, meg az Alvin és a mókusokat. De sajnos más ilyen tipusú mesénk nincs, Shrekk meg ilyenek nem érdekli. Úgy vettem észre hogy a zenés mesék bejönnek. Milyet szerezzek be?2010. dec. 10. 16:07
1/20 anonim válasza:
Sok van, pl. Oroszlánkirály, Madagaszkár, Szépség és a Szörnyeteg,Kis hableány, Rút kiskacsa, Beszélő kutyák csodacsontja.
2/20 anonim válasza:
Szörny rt.
Fel.
Toy Story1-2-3
Mickey egér játszótere
Oso ügynök
Kis Einsteinek
3/20 anonim válasza:
Az én 1,5 évesem kizárólag a Bebe tv-t és a Baby tv-t értékeli, egyik "normális" mese sem érdekli még.
4/20 anonim válasza:
THomas a gőzmozdony
Fifi virágoskertje
Mickey egér játszótere
Manny mester
Oso ügynök
az én babám ezeket szereti...
5/20 anonim válasza:
Az összes disneyt leadhatod neki:) Mind zenés:))
6/20 anonim válasza:
az én fiamat se érdeklik a mesék, csak a bebe tv és a reklámok kötik le.
7/20 A kérdező kommentje:
és akkor mivel köti le magát? Az a nagy helyzet hogy én itthon dolgozom sajnos muszály. És muszály lenne lekötnöm őt valamivel, de hiába érdekli bármi is ott kell lennem vele. Félre ne értsetek mindig játszunk együtt, bohockodunk, nevelem, tanulgatunk, de kellne nekem még néha 1-2 óra azon kívül amikor alszik. De sajnos ha nem vagyok ott a szobájába a játékok között ő se marad ott.
2010. dec. 10. 16:40
9/20 anonim válasza:
19 hónapos a fiam. Egyedül a Gyerekdalok és Mondókák DVD köti le. Semmi más!
10/20 anonim válasza:
add bölcsibe azzal jobban jár mint hogy tv elé akarod pakolni mert zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!