Van olyan nyomda ami lemosható?
Örülnék ha ajánlanátok jó minőségű gyurmát, olyat ami nektek már bevált. Eddig befürödtünk minddel.
Vagy nagyon kemény vagy folyós, ragadós... :/
Meg az sem jó szerintem hogy erősen illatos. Főleg ha kaja szagú. Még én is megkívánom :)
Szia!
Fakopáncsban vettem a múltkor, a bőréről és az étkezőasztalról simán lejött vízzel is.
Gyurmából a PlayDoh tényleg jó, csak nagyon drága. Mindenképpen úgy kell tárolni, hogy levegő ne nagyon érje. A sünis is jó, de azt használat előtt jól át kell gyúrni, viszont az csak 1-200 Ft.
Nem fát vettünk, de én is azt nézegettem. Végül ez lett ezt sokáig használhatja.
Még nem tudom mennyire jön be neki mert karira lesz. :)
Szerintem érdemes megvenni. :)
Mennyi idős?
Elég későn írok, de hátha megnézed. Azóta mi is megvettük a Smoby rajzasztalt, kétéves múlt a kislányunk. Nagyon tetszik a projektoros asztal! Még ilyet nem is láttam!
Használjátok egészséggel!!!
Majd írjál tapasztalatokat :)
Én most vettem hozzá lemosható filcet. Nyomdát még keresek...
Hátha elolvasod. Nagyon jó az asztalunk, tetszik a kislányunknak. Jól lehet mágnesezni rajta és a krétát is odaadtuk neki. Szerintem megérte. milyen a lemosható filc?
Írj te is!
Szia!
Nálunk is bevált az asztal.
El sem lehet csalni tőle. :)
A filc nagyon jó. Simán le lehet törölni szárazon is. Könnyen kijön a ruhából is :)
Megérte megvenni, vitte a pálmát karácsonykor.
De jó! Akkor nektek is szép ünnepetek volt!
Mi a filc neve?Egy-két hónap múlva mi is kipróbálnánk.
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!