Mivel lehet kezelni a kislányom hüvelyét?
Figyelt kérdés
Most tisztába tevéskor vettem észre, hogy eléggé piros a szeméremajkai alatt, álmában kakilt, lehet, hogy sokáig volt a kakiban. Mivel lehet kezelni? Amúgy holnap megyünk az orvoshoz, mert meg is van fázva, úgyhogy mindenképp rákéredezek, de addig is hátha tud valaki valami jó praktikát. Ja 2,5 éves, nem tudom számít-e valamit. Köszönöm.2010. dec. 9. 16:04
1/8 anonim válasza:
Szerintem bízd az orvosra, én nem kisérleteznék semmivel. Főleg ha úgyis mentek.
2/8 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a doki, hogy felváltva az ő által felírt gyógyszertári popsikrém és a sudokrem. Egyik pelenkacserénél ez, a másiknál az.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megvárom a dokit. És belekented a nunijába? Mármint a szeméremajkai belső felére?
2010. dec. 9. 16:46
4/8 anonim válasza:
sem a popsikrémet, sem a sudokrémet nem kenheted be.
fog írni a doki olyat, amit igen.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Neki belül piros a szeméremajkai belső fele.
2010. dec. 9. 18:19
7/8 anonim válasza:
Inkább orvosnak mutasd meg a punciját.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Utolsó, igen, a leírásban írtam, hogy megyünk orvoshoz, csak addig is kíváncsi lennék, hogy mi lehet ez és mit lehet rá használni. Tehát voltunk dokinál, gombafertőzés, az antibiotikum mellékhatása. Kaptunk canesten krémet és kamillázzuk naponta többször. Köszi még egyszer.
2010. dec. 11. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!