Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek sokáig szopizott a...

Akinek sokáig szopizott a gyermeke, hogyan szoktatta le?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent a sokáig?

Az én kisfiam 22 hónapos koráig szopizott, fokozatosan, magától hagyta el.

2010. dec. 7. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam 2év körüli gyermekekre.
2010. dec. 7. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Húsz hós koráig szopizott, anélkül nem volt hajlandó elaludni bármit csináltam is. Mindent próbáltam de a vége ordítás volt és persze cici. Éjjel többször felébredt és akkor is kérte. Végül egyik napról a másikra szokott le. Megbetegedtem és erős antibiotikumot kellet szednem, megmondtam neki anya beteg gyógyszert szed és most nem lehet. Megértette nem cirkuszolt és többet nem kérte. Én csodálkoztam rajta a legjobban , hogy így elhagyta.
2010. dec. 7. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Kislanyom 2 evesen szokott le. Azelott fokozatosan kiiktattam az ejszakai szopizast. Nehezen ment sokszor orditott, sajnaltam de muszaj volt anelkul elaludnia. Atoleltem, ringattam amig elaludt. A deli alvasnal csak cici. Este szinten. Aztan epp a masodik szulinapjan belazasodott eleteben eloszor kapott antibiotikumot. Olyan beteg volt, hogy meg anyuka tejcsietol is rosszul volt. Es igy nem kellett. Olyan faradt volt, hogy raborult az agyra es labon allva elaludt. Es tobbet nem adtam cicit, nem kerte. Azota is mondom, hogy nagyon rossz volt latni betegen de legalabb leszokott a cicirol. (Maskepp nem tudom hogy szoktattam volna le)
2010. dec. 8. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2010. dec. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!