Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kisfiam így évvesztes?

A kisfiam így évvesztes?

Figyelt kérdés
Kisfiam december 19.-én született. Így évvesztes vagy nem? Nem tudom, mert mindenhol mást olvasok.
2010. dec. 7. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Évvesztes.
2010. dec. 7. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is dec 13-án született, tavasszal iratjuk az oviba, majd 1 év múlva kezdheti, és igen, sajnos az:(
2010. dec. 7. 15:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Évvesztes,de ez nem baj. Ha előbb kezdene iskolába járn i,akkor még nem elég fejlett hozzá,és nem tudna az iskolába beilleszkedni,tanulni. Akkor sem.ha "mindenki" szerint okos kisgyerek.

Tapasztalatból írom.

2010. dec. 7. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki május 31 után születik, az évvesztes. ( ezt a 82-ben született gyerekeknél vezeték be, előtte aug 31 volt a határ)
2010. dec. 7. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 5 évesen mentem első osztályba, 17 évesen már érettségim volt:) Mégsem tartom ezért magam butának, jó tanuló voltam.
2010. dec. 14. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!