Aki Duplot vesz karácsonyra a gyerekének, melyiket?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,mert én is ezt szeretnék venni,csak nem tudok választani,mindegyik tetszik.Amink van már:mentőautó,kis négykerekű,tyúkketrec,pizza planéta furgon.2010. dec. 7. 12:50
1/9 anonim válasza:
Duplot kap a kisebb fiam, egy kukásautót és egy markolót. Van már egy tűzoltó autónk és egy tanker.
2/9 anonim válasza:
A kőfejtőt. Van egy nagy doboz Unico kockája, így lesz mit rakosgatni :)
3/9 anonim válasza:
Mi hello kittys lovardát,és babaházat vettünk unico épitőkockához,olyan mint a duplo csak olcsóbb.
5/9 anonim válasza:
2 éves a fiam, szeretünk vele játszani, a lovarda szett jó, mert ház van benne, 2 figura, 2 ló, egy póni szekérrel:), a postás motorral meg postaládával is szuper, be lehet dobni a levelet a ládába, ezt beépitettem a házba, rendőrkocsi is jó, mondjuk kb u.a, mint a mentőautó. Megvettem neki a számos készletet, mert szereti a számokat. Szülinapra a vonatot kapta meg, kis állomással, tankolni lehet a vonatot, hangot is ad, utasokat tudsz a vagonba tenni, menő:)
6/9 anonim válasza:
Mi egy 60 darabos építőkocka szettel gyarapítjuk a készletünket, mert mindig kevésnek tűnik, ami már van:-)
7/9 fotucsok válasza:
Nekem az iskolabusz nagyon teteszik.
8/9 anonim válasza:
Mi a postás Duplot vettük Mikulásra, karácsonyra pedig az állatóvodát kapja kislányunk.
9/9 anonim válasza:
mi a cirkuszt vettük meg nagyon bejött. szüleimtől meg az autószállítót kapta meg a kukásautót azokat is szereti
ja és mástól meg amelyikben számok vannak festve a kockákra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!