Vigantol olaj túladagolása gondolom nem 4-5 csepp?
Figyelt kérdés
több csepp ment a szájába véletlenül.De gondolom a túladagolás nem itt kezdődik.Most szerintem 2 napig nem adom.2010. dec. 6. 22:11
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2010. dec. 6. 22:39
12/14 anonim válasza:
No én akkor szoktam aggódni, ha már vagy két hete nem adtam, mert mindig elfelejtem. :o) De ez még nyáron volt. Azóta csörög a telefonom, hogy beadjam... :o)
Úgy ránézésre jól van a pici. :o)))
13/14 anonim válasza:
nyugiii:) semmi baja nem lesz !:)csak ne add neki akkor most 5 napig.
14/14 anonim válasza:
nyugi, nem lesz gond. Kisfiam egyszer játszott az üveggel pelusozás közben, azt vettem észre, hogy cuppog, hát kirágta a gumit. Kb. félig volt az üveg, felét meg is itta. Felhívtam a dokinkat, azt mondta, hogy nem lesz baj.Ne adjam neki 2 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!