Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigantol olaj túladagolása...

Vigantol olaj túladagolása gondolom nem 4-5 csepp?

Figyelt kérdés
több csepp ment a szájába véletlenül.De gondolom a túladagolás nem itt kezdődik.Most szerintem 2 napig nem adom.
2010. dec. 6. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pontosan. ahány cseppel többet kapott, annyi napig ne add.
2010. dec. 6. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:

nem, nem itt kezdődik :)

nálam is volt már ilyen és nyugodtan adhatod neki holnap is

3/14 A kérdező kommentje:
De akkor nem csináltam nagy bajt ugye?
 4/14 anonim ***** válasza:
nem:)
2010. dec. 6. 22:15
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy megnyugtattál.

Gondolom más is aggódik minden dolgon,de én annyira aggódós anyuka vagyok,hogy teljesen beparázok minden kis apró dolgon.Nem gondoltam hogy ennyire kemény lelkileg az anyaság.

2010. dec. 6. 22:18
 6/14 anonim ***** válasza:
A túladagolás az kb fél üvegnél kezdődik. Onnan tudom hogy a lányom leemelte az asztalról a szatyrot amiben a gyógyszerek voltak és a vigantolt kivette és kibontotta majd elkezdte szívni. szerencsére pont észrevettem és pont dokihoz indultunk. Elvittem az üveget megmutatni és mondtam neki hogy mit csinált, azt mondta ne aggódjak mert fél üvegtől lenne csak túladagolás.
2010. dec. 6. 22:19
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtatást!!!

aranyosak vagytok.

2010. dec. 6. 22:19
 8/14 anonim ***** válasza:
nyugi, ne aggódj mindenen, nem tudod megóvni mindentől. én is ilyen voltam modjuk, kb a fiam 20 hónapos koráig... akkor elkapta a 3 napos lázat és 40 fokos láza volt 3 napig, amit nem tudtunk levinni. akkor rájöttem, h sokkal többet bírnak, mint mi gondoljuk... azóta kicsit lazább vagyok. fel a fejjel, a következő picúrnál már nem leszel ilyen:)
2010. dec. 6. 22:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tudom,mert mindenki ezt mondja csak valahogy annira "feltuningolom" magam pici dolgokon,hogy elég lenyugodnom,ilyenkor felhivom édeanyám és akár egy mondattól teljesen megnyugszom. :)
2010. dec. 6. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:
ne parázz :) sokgyerekes anyukákkal beszélgess a játszótéren, ha teheted, ők helyreteszik az aggódást :D
2010. dec. 6. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!