Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tudok venni ÚJ diavetítőt?

Hol tudok venni ÚJ diavetítőt?

Figyelt kérdés

karácsonyra szeretnék venni diafilm vetítőt, de az aukciós oldalakon kapható igazi retro (ami nagyon tetszene), az annyira zsákbamacska, hogy mennyire rozsdás, ütött-kopott - hogy nem vállalnám...

tudtok olyan játékáruházat ajánlani, ahol kapható új állapotú diavetítő? gondolom ilyen retro már nincs, de valami normálisnak nagyon örülnék!!!!!!!!

2010. dec. 6. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:

pl.: regiojatek.hu

meg mindenféle nagyobb játékboltban kapható.

2010. dec. 6. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, ott már néztem is, de sajnos én csak a futurisztikus kinézetűt láttam, az meg nagyon nem tetszik - kicsit szolidabbat szeretnék!
2010. dec. 6. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Kék Kobra:

[link]

Gulliver:

[link]

ugyanaz olcsóbban:

[link]

2010. dec. 6. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia,

a www.diafilm.hu oldalt nézd meg. Ott van egy Kvant típusú vetítő, szerintem én is azt fogom megrendelni. És itt szuper kis diafilmeket is rendelhetsz. Remélem tudtam segíteni.

2010. dec. 6. 20:26
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is, éppen ez az, amit nem szeretnék, nagyon futurisztikus... másrészt egyes fórumokon csak rossz tapasztalatot olvastam róla :-(
2010. dec. 6. 20:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó ajánlást (diafilm.hu), ilyesmire gondoltam! köszönöm szépen!!!!!!
2010. dec. 6. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!