Hol tudok venni ÚJ diavetítőt?
Figyelt kérdés
karácsonyra szeretnék venni diafilm vetítőt, de az aukciós oldalakon kapható igazi retro (ami nagyon tetszene), az annyira zsákbamacska, hogy mennyire rozsdás, ütött-kopott - hogy nem vállalnám...
tudtok olyan játékáruházat ajánlani, ahol kapható új állapotú diavetítő? gondolom ilyen retro már nincs, de valami normálisnak nagyon örülnék!!!!!!!!
2010. dec. 6. 11:32
1/6 anonim 

válasza:

pl.: regiojatek.hu
meg mindenféle nagyobb játékboltban kapható.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi, ott már néztem is, de sajnos én csak a futurisztikus kinézetűt láttam, az meg nagyon nem tetszik - kicsit szolidabbat szeretnék!
2010. dec. 6. 12:00
3/6 anonim 

válasza:

4/6 anonim 

válasza:

Szia,
a www.diafilm.hu oldalt nézd meg. Ott van egy Kvant típusú vetítő, szerintem én is azt fogom megrendelni. És itt szuper kis diafilmeket is rendelhetsz. Remélem tudtam segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi neked is, éppen ez az, amit nem szeretnék, nagyon futurisztikus... másrészt egyes fórumokon csak rossz tapasztalatot olvastam róla :-(
2010. dec. 6. 20:26
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó ajánlást (diafilm.hu), ilyesmire gondoltam! köszönöm szépen!!!!!!
2010. dec. 6. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!