Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős volt a kisgyermeke...

Mennyi idős volt a kisgyermeked, amikor észrevetted, hogy érzi, hogy pisilni/kakilnia kell?

Figyelt kérdés
Tudott már beszélni, mondta esetleg vagy mutogatott?
2010. dec. 6. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Mindennek eljön az ideje és észre fogod venni :-)

3 gyerekem van, nem jegyeztem meg a dátumokat ...

2010. dec. 6. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:

A fiam most 16 és fél hónapos. Kb. egy hónapja mondogatja hogy pisi, és megy a wc ajtóhoz, de mindig utána (megfigyeltük:D)

A kakit úgy jelzi, hogy odaszalad hozzám, és leguggol, majd nyom.

Néha sikerül elcsípni a bilivel, de gyakrabban nem. Viszont szerintem ez nem az átlagos idő, amikor elkezdik biliztetni a gyereket, úgyhogy ha később kezdi csinálni, az sem gond.

Ma már azt is jelzi, ha pelust kell cserélni.

2010. dec. 6. 09:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves második válaszolok, ilyen válaszokra gondoltam. :)

Természetesen várom még a továbbiakat!

2010. dec. 6. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
kisfiam 15 hónapos.kb 2 hónapja szól ha kaka van,de már ha bekakilt.kb 1 hónapja már akkor szól mikor kezdi nyomni.de ha nagyon belefeledkezik a játékba,vagy amit épp csinál,akkor nem szól.a pisinél nem szól.tudja hogy mi a bili.ráűl,de egyből fel is pattan.tudja hogy abba kell pisilni,kakilni,sőt még a wc-ről is tudja hogy mire való.igaz arra még nem is próbáltam ráültetni.remélem mire kijön a jó idő eljutunk oda,hogy elkezdhetjük elhagyni legalább nappal a pelust.
2010. dec. 6. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 1 éves kora körül mondta,hogy kaka,és mutatta a pelust,másfél éves kora körül elkezdett bujkálni,kanapé mögé,asztal alá,függöny mögé,általában ugyanabban az időben,viszont már letagadja,2 éves és nem szól,csak a szagról vesszük észre

2010. dec. 6. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!