Hogy tanítottátok meg az orrfújást és mennyi idős volt gyermeketek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 16:51
1/5 anonim válasza:
Oda kell tartani a zsepit az orrához és kérni, hogy fújja. Ezt már egy két éves simán tudja. Utána fokozatosan lehet áttérni rá, hogy magától fújja ki. Ez már lassabb folyamat, olyan 3,5-4 éves korra megszokták tanulni.
2/5 anonim válasza:
Nalunk a mini csoportban mar a masfel evesek is tudjak. Odatartod a zsebkendot es kered, hogy tegyen ugy, mint a suni (felhuzod az orrod es kifele fujva a levegot szuszogo hangot adsz ki). Mutasd neki, o meg majd utanozni fog. Ennyi idosen mar meg is torlik az orrokat es az arcocskajukat, ha a nedves torlokendot a kezukbe adjuk, persze, meg nem fujnak, de eleg ugyesek:))
3/5 anonim válasza:
1,5 éves korától tudja fújni. Mondtam neki, hogy csinálja úgy mint a süni. 21 hós most, nem mindég fújja ha kérem. De ha náthás lenne, akkor porszívóznám még neki.
4/5 anonim válasza:
Másfél évesek lesznek a lányaim és most kicsit taknyosak. Pont valamelyik nap mikor töröltem az egyikük orrát, mondtam, hogy fújja ki és teljesen meglepődtem, hogy csak úgy fújta (hozzáteszem, hogy én már vagy 2-3 hete fújom az orrom). Persze sok minden nem jött, szóval még porszívózom jó ideig, de már ez is haladás.
5/5 anonim válasza:
1 évesen a fiam az orrát felhúzta és szuszogott,mintha haragudna. Egyszer csak fogta a zsepkendőt és az orra elé tartotta. Ez már 14-16 hónapos kora körül volt. Most lesz 1,5 éves és már ha érzi,hogy van az orrában valami,jön és felhúzott orral szuszog. Néha magától próbálja zsepibe fújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!