Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen olyan mese van még...

Milyen olyan mese van még amiben vers van?

Figyelt kérdés
Nagyon szereti a lányom a verseket, és az ismétlődéseket ugye, és már a meséket is amik nem túl hosszúak, és a verseseket, mint pl a Kiskakas gyémántfélkrajcárja, meg a az Aranyos tarajos kiskakas. Ismertek még ilyet?
2010. dec. 3. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
A Micimackó tele van versekkel.
2010. dec. 3. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Török és a mehemed, Iciri-piciri, A part alatt, Kis Bence, Zengő ABC
2010. dec. 3. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Sün Balázs is tipikusan ilyen verses mese. (csukás István műve. De Móra Ferenc Sétálni megy Panka című kötete is tele van hasonlóakkal.
2010. dec. 4. 08:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvencem:

[link]

Még gyerekkoromban megtanultam kívülről, úgyhogy ezt szoktam mesélni a gyereknek, ha a konyhában ül mellettem, míg főzök. De már elég uncsi (nekem, ő még mindig jókat kacag rajta, bár még csak 8 hónapos - nyilván a hangsúly tetszik neki), úgyhogy ideje nekem is újakat tanulni.

2010. dec. 4. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
aJánlom Gyurkovics tibor, Nemes Nagy Ágnes, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Szilágyi Domokos verseit. Én könyvtárban szoktam szétnézni, a kedvenceket meg megtanulom (nem nehéz), így egyre bővül a repertoár:)
2010. dec. 4. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Három nyulak, Holle anyó
2010. dec. 6. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. dec. 6. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Oreg nene ozikeje
2010. dec. 7. 02:45
 9/10 anonim ***** válasza:
2010. dec. 7. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt van egy csomó: [link]

Amit belinkeltem, az mind verses, ráadásul most féláron vannak. Itt most nyerni is lehet: [link]

De a Móra Kiadó új leporellói is nagyon édesek, verses mesék, nekem bejönnek.

2010. dec. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!