Mit csináljak, hogy minden a régi legyen?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:Van egy 6,5 éves kislányom,aki imádta a párom,és ő is a kislányt,de mostanában ez megváltozott.Ami a legborzasztóbb,hogy mindkettőjük panaszkodik! :( A kislány szemtelen nagyon,a "pótpapa" pedig türelmetlen,és sértőnek érzi,hogy egy hat éves így viselkedik vele!Sokszor úgy érzem ok nélkül szól rá a lányomra.Én úgy látom irritálja már a jelenléte is!Pedig előtte imádták egymást!El vagyok keseredve...Most mit csináljak?
Ráadásul hamarosan megszületik a kis tesó,és én már előre rettegek,hogy a párom majd folyton érezteti a lányommal a különbséget! SEGÍTSETEK!!!!
2010. dec. 3. 10:49
1/4 anonim válasza:
Már elég nagy lányod ahhoz, hogy leüljetek 3-asba, és megbeszéljétek. Ő már el tudja mondani, hogy mi bántja, és te is párodnak azt amit érzel( néha ok nélkül szól rá). Ez másképp nem megy.Főleg, hogy jön a tesó is.
2/4 anonim válasza:
én először külön-külön beszélgetnék velük, h mondják el, h mi a baj. lehet, h törént köztük vmi amiről nem tudsz, összevesztek vmin, v ilyesmi és azért fújnak egymásra. lehet, h a lányod féltékeny már a picire, a párod meg akaratlanul is a még meg sem született pici felé húz. beszélj velük, aztán gondold át amiket hallottál és aztán 3-asban beszéljétek meg. sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Tegnap is beszélgettem velük,először együtt,aztán külön-külön!A kislánynak az a válasza,hogy nem tudja,miért ilyen a párommal,a párom pedig azt mondja ez a reakciója arra ahogyan a lányom viselkedik vele!Elmondtam mindkettőjüknek,hogy ez engem elszomorít,a páromnak meg azt is,hogy rettegek a megkülönböztetéstől!Erre mindketten csak néztek maguk elé!Olyanok mint két gyerek,pedig csak az egyikük kiskorú... :(
2010. dec. 3. 12:43
4/4 anonim válasza:
2. vagyok. próbálj a pároddal beszélni, h nem gyerek és ne is viselkedjen úgy! nehogy már megsértődjön 1 gyerekre... anyukám sütötte ezt el a múltkor, jól kiröhögtem. ugyan már. 1 felnőtt nem viselkedhet így. próbálj hatni rá és talán a lányod is megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!