Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit lódiít egy 2-3 év...

Mennyit lódiít egy 2-3 év körüli gyerek?

Figyelt kérdés
Mert az én kislányom nagyon sokat. Legújabb "produkciója", hogy ha például nincs kedve még fürdeni, hirtelen elkezd ordítani torka szakadtából, hogy neki fáj a hasa. Persze előtte semmi baja nem volt, nem fájt. Néha még van hogy el is neveti magát, miközben kitalálja hogy fáj a hasa. Biztos vagyok benne hogy ez kitaláció, mert csak akkor mondja, ha valamit csinálni kéne, és nem akarja.
2010. dec. 2. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ilyen korban ez jellemző.
2010. dec. 2. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 2 éves kisfiam csak abban lódít,hogy van-e kaka:)

Már kilométerekről érzem,hogy van,de letagadja,pedig 1 éves kora óta mindig szólt

2010. dec. 2. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, korral jár. a fiam egész meséket talál ki, h mi történt vele. pl. elmegy a mamával sétálni, megjön, kérdezem jól érezted magad? mi történt kint? és elkezdi... épített a markoló, jöttek az oroszlánok, de a markoló elmarkolózta őket... és 5 percig mondja... imádom:D
2010. dec. 2. 10:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezek a sztorik aranyosak :)

Nálunk a gond az hogy olyan hitelesen adja elő, könnyekkel, has simogatással együtt, hogy már néha azt hiszem igaz, és rosszul teszem hogy nem hiszem el.

De aztán ha kedvére valót csinálunk sosem mondja hogy fájna neki.

Ma reggel is jó kedvűen kelt, de még kicsit fáradt volt. Mire mondom hogy öltözzünk, vissza rohan, sír ahogy csak bír, hogy neki fáj a hasa.

Szerintetek semmi baja, ugye?

2010. dec. 2. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom is 2 éves,ő is szokott egy-két olyan dolgot mondani,ami nem igaz,de biztos lenne több is,csak még nem sokat beszél.

Szerintem nincs semmi baja a lányodnak,csak tudja hogy ezzel manipulálhat.Esetleg mondhatod neki,hogyha "ilyen sokat fáj a hasa",akkor elmentek a doktorbácsihoz/nénihez és gyógyszert kell szednie,ami nem túl jó dolog.Üdv!

2010. dec. 2. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is szokott füllenteni.Remélem hamar kinövi.
2010. dec. 2. 13:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne aggodj! Ugyanezt csinalja 2eves 4 honapos kislanyom is. Ha valamilyen helyzetbol akar szabadulni (pl a tegnap nem akart beulni a szekbe a fodrasznal) akkor egybol elkialtja magat "Pisika van!". Ez azert vicces sokszor mert aki nem ismeri kozelebrol azt hiszi tenyleg kell pisiljen es akkor olyan kepet vagnak hogy " jaj Istenem gyorsan menjen vecere a gyerek negyon becsurgasson". Nagyon talalekonyak!
2010. dec. 2. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!