Egyébként 21 hós a fiam. Szerencse, hogy eljátszik a lakásba is.Én már nagyon, tegnap se tudtunk kimenni. Az esővédő alól már kilóg már a lába, azt nem birom használni. Így maradunk itthon. Max. A boltba birunk lemenni, de máshova nem. Utálom, legyen hideg csak ne essen az eső.
2010. dec. 2. 09:35
1/8 anonim válasza:
Teljesen egyetértek! Nálunk megint áll a víz a kertben, nyáron nagy belvizünk volt, azóta rettegek az esőtől. :( Most is esik már reggel óta, pedig mára egyáltalán nem mondtak csapadékot a térségbe. Tegnap késő este meg volt egy nagy zivatar, amit szintén nem mondtak az esti időjárás jelentésben.... Engem nagyon kiborít ez a sok víz... Belvíz decemberben... Agyrém... :(
2010. dec. 2. 09:44
2/8 anonim válasza:
Szintén 21 hónapos, kislányom van, esőben is kimegyünk, esőkabát, siltes sapka, gumicsizma! Pocsolyába kavicsot dobálunk, bottal kavargatjuk. Tegnap szakadt a hó, szánkóztuk, hóembert építettünk.
2010. dec. 2. 09:45
3/8 anonim válasza:
Úgy látszik ez helyfüggő. Nálunk a hó áll. (Pedig Budapest, csak nem a közepe...)
De én ezt is utálom... :o/
2010. dec. 2. 09:49
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 20 hónapos a kislányom, engem sem a hideg zavar, mert mindig megyünk ki, de a tegnapi ónos esőből már nagyon elegem volt, itt bent kuksoltunk. Ráadásul falun lakunk, nem divat hogy letakarítják az utakat meg a járdát.
2010. dec. 2. 10:17
5/8 anonim válasza:
Nem :) Hú,nálunk szerencsére hó esett,most éppen semmi.Szép,hideg,nyugodt idő van,ha felébred a kisfiam,kicsit kimegyünk.Ha túl nagy a locspocs (mint most nálatok) akkor nem feltétlenül rohanok ki,akkor inkább idebent szórakázunk.
2010. dec. 2. 11:04
6/8 anonim válasza:
nálunk tegnap egész nap hó esett. ma meg nincs csapadék, hideg van, de nincs hó, úh kicsit ki tudunk menni.
én azért hálás vagyok valamennyire, mert már augusztusban azon agyaltam, mit csinálunk ősszel, de egész sokszor kint tudtunk elnni, mind szeptemberben, mind október- és novemberben. úgyhogy próbálok pozitív lenni. most már amúgy jobban elvan bent a kislányom, mint pl. tavaly...akkor rémálom volt. számoltam a perceket, főleg délután.
2 éves kislány anyukája
2010. dec. 2. 12:25
7/8 anonim válasza:
NEM.
Tél van, miylen idő legyen?
Ahhoz képest ,a miylen idő van Európa északi, nyugati részén, mi még örülhetünk.
Nézd te is a pozítív oldalát.
Itt Bp-en most éppen esik a hó, remélem megmarad és nem rontja el az eső, mint tegnap.
Jó szívesebben lennék Athénban, ahol tegnap 25 fok volt, vagy Rómában.
Egyszer úgyis délre költözünk:-))))
2010. dec. 2. 12:35
8/8 anonim válasza:
Az esőt nagyon unom.Külvárosban lakunk,annak is a szélén,nincs aszfalt utunk,csak járda,ami kezdődik az egyik oldalon,majd folytatodik a másikon,néha pedig megszakad.Kegyetlen sár van az utcán is és az udvarunkban is.De ma nem érdekelt.Jól beöltőztünk esőkabát a gyerekre és zuhogó esőben sétáltunk egy kicsit.20hónapos a lányom.2napja esik,remélem holnap nem fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!