Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én 2 évesem éretlen a...

Csak az én 2 évesem éretlen a DUPLO-hoz?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy 2 évesük azt kap karácsonyra. 23 hónapos a kisfiam, de nemigen tudna kirakni még semmit, esetleg egymásra rakosgatja csak az elemeket. A ti 2 éveseteknek már jó ez a fajta játék? Az enyém legtöbbször autózik, motorozik. (tologatja őket)
2010. dec. 1. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:

NEM! :)

az enyém 2 és fél volt, mikor elkezdett ilyenekkel játszani, hogy: duplo, faépítőkocka, tüske, csőépítő, pohárépítő, formabedobó...ő mindig rajzolt, hintázott, mászókázott, fakirakóval játszott, labdázott, rumbatöközött, autózott 2 évesen :) egy csomó mindenhez később érett meg, mint ahogy megkapta, sőt van, amit akkor szeretett, de fél évig elő se szedte, most meg ismét. Ilyenek a gyerekek :)

2010. dec. 1. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is van duplo legónak és a kisfiam azzal szórakozik,hogy egyesével dobálja a szekrény mögé.18 hónapos a fiam.

Most kapott mega block kockákat ezekkel már építget az apjával.Tegnap is egy óriás toronyt építettek.

Ez sokkal jobb mert jó nagyok a kockák és könnyebb összeilleszteni őket.

Amióta ez megvan a duplohoz hozzá se nyúlt.

Semmi gond nincs a kisfiaddal.Ő autózni szeret.

Ha érdekleni fogja az építés akkor majd elkezdni csinálni.

2010. dec. 1. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nagy sláger másfél éves kora óta,ahogy irtad Őt más érdekli,az én kislányom meg nem nagyon rajzol.
2010. dec. 1. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
2,5 éves a fiam, 2 napja épít ezekkel. az építőkocka már sláger 1 ideje, de ez most került a gépbe:) pihent 1 évet:D
2010. dec. 1. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
A kisebbik lányom 1 évesen már rakta össze a kockákat. Nem azért, mert zseni, hanem mert mindenben utánozza a nővérét, és már kb. 7 hónapos korától leste a nagyot, amikor legózott. A nagyobbik 2,5-3 éves kora körül kapott rá igazán a duplóra.
2010. dec. 1. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

2 éves, már hónapok óta van Duplo, eddig max tornyot épített (de azt már profi módon :D ), mostanában már nagyon ügyes, felismerhető dolgokat csinál. Pl. összerak 2 összeillő kockát, ami benzinkút, mellé kis kockába a csövet, amin jön a benzin. melléállítja az autót, megtankolja, ami mindig ugyanúgy zajlik nála (jó napot kívánok, 2 benzint kérek, ötszáz forint, tessék, köszönöm, a viszont látásra) ezt mondja adrágám közben...:)

szerintem ez is gyakorlás kérdése, mi minden nap építgettünk valamit, garázst, boltot, házat, de a torony abszolút kedvenc.

2010. dec. 1. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Kétévesemmel szeretek vele játszani. Van ház, istálló, állatok, csuzda...beállitgatja a figurákat, pakolgatja őket ide-oda, de házat épiteni nem tud. Mégis elszöszölünk vele: coffos Kata meglátogatja a nagymamit, visz neki virágot, lóval jön, akit közben nagypapi répával megetet, beugrik a postás bácsi, bedobja a levelet, stb...storykat találok ki, mostmár ezeket játsza el nekem.
2010. dec. 1. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!