3,5 éves fiamnak 6,4 a cukra! Nagyon magas?

nem szerintem ne parázz. a keksz elég hamar megemeli a vércukorszintet, ezért lett magas. gondolom azért akarja a doki is éhgyomra megismételtetni, hogy lássa úgy mi a helyzet. addig felesleges az aggódás.
minden jót. :)

Pláne ha még cukortartalmú innivalót is ivott a kekszhez...
Én nem aggódnék a helyedben,meglátod az éhgyomri kontroll vérvételen már normális lesz.

Nem annyira magas. Nincs otthon vércukormérőtők? Mert valóban az éhgyomri lenne a mérvadó.
Szerintem, bár szigorúan magánvélemény II típusú cukorbetegség nem lehet, az I-es típushoz meg ez nem magas. Mondjuk az én fiam cukorbeteg, neki a laborban nem tudták mérni, azt mondták olyan 50-60 lehet a cukra. Két órás intenzív kezelés után vitték le 39-re. Úgyhogy az I-es cukorbetegség általában ilyen extrém értékekkel jár.
Ez a 6,4 szerintem nem magas sőt étkezés utáni 7.4-ig tökéletes. Ha pont azt a pontot fogták ki, amikor legmagasabb volt a szénhidrát a vérében, akkor tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!